Какъв пример дава на децата ни този премиер?

Автор: Няма коментари Сподели:

“Нашият премиер е изнервен, има нужда от психологическа помощ. Борисов овладя всички медии – с морков и тояга, а сега се дразни от тези журналисти, които са извън контрола му, както и от социалните медии,” това заяви журналистът Иван Бакалов в последния брой на предаването “Тук и сега със Светла Петрова”.
“Замислят ли се неговите фенове в каква държава живеят? Какъв пример дава на децата ни този премиер? Ставаме все по-просташка държава”, добави Бакалов.

”Васил  Божков извади доказателства за нещо, което бе публична тайна – че неговите хазартни игри издържаха Нова ТВ. 

Стана ясна и друга публична тайна – че неговият бизнес бе подкрепян от властта. Той получава “пълен съпорт” от Комисията по хазарта! 

От всичко публикувано досега от Васил Божков става пределно ясно, че премиер и министър оказват натиск върху двама бизнесмени – единият да финансира телевизията на другия, която телевизия обслужва властта. 

Това е чл.143 от НК – тежко престъпление, лишаване от свобода от пет до петнадесет години. Това е престъпление, което е пред очите на цялото общество,” добави той. 

“Публична тайна е, че Бойко Борисов раздава футболните отбори. Той вика бизнесмени и им раздава отбори,” категоричен е Бакалов.

“Здравната система на България е пробита. Всички болници са търговски фирми с директори-милионери и медицински сестри с триста лева заплата. Цялата здравна система е порочна и трагична и трябва да се смени. Публичният образ на ген. Мутафчийски бе развенчан от интервюто с Миролюба Бенатова, там се видя другото лице на генерала – брутално и отблъскващо,” смята още Иван Бакалов.

Журналистът коментира решението на правителството да стане търговец на горива: 

“100 бензиностанции, които ще струват 300-400 млн. Това са поръчки, доставки… Това е огромна корупционна сделка. Абсурдно е дясно правителство да прави държавни бензиностанции.”

https://www.segabg.com/category-video/ivan-bakalov-stavame-vse-po-prostashka-durzhava

Предишна статия

Българската участ и късметът са като две успоредни прави — пресичат се в безкрайността…

Следваща статия

Кой управлява България?

Други интересни