„Дойдоха времена нелепи, в които крадци управляват слепи“

Автор: Няма коментари Сподели:

В българското правителство цари манталитетът на сержанта от средното милиционерско училище – Борисов може да каже всяка хрумка и никой няма да я оспори. Това заяви в предаването „Тук и сега със Светла Петрова“ лидерът на ПП „Движение 21“ Татяна Дончева.

В управлението ни цари невежество, а глупавите хора не разбират, че са глупави, смята Дончева и допълни: „Когато глупаците управляват, хаоса става повсеместен. Хаосът тръгна преди 20 г. в МВР, преди 15 г. се настани в столична община, а през 2009 влезе и в Министерски съвет. 

Лицето на хаоса – Борисов, има горещи фенове – актьори, художници и мн. др., защото има талант, харизма, която се среща и в измамниците. Сега имаме тържество на некадърника над нормалните хора”.

„Само Стоичков му се опълчи – не знам дали знаете, но една година журналистите бяха избрали Борисов за „футболист на годината“, но Стоичков отказа да му даде наградата“, каза Дончева и цитира сентенция на Радой Ралин: „Дойдоха времена нелепи, в които крадци управляват слепи“.

Дончева остро разкритикува и действията на Националния оперативен щаб. “Насаждането на страх е нещо ужасно. Ако генерал Мутафчийски наистина има собствено мнение по начина на комуникиране с обществото, може да излезе и да го каже ясно. Всеки отговаря за името си“, заяви Дончева и попита: „Какво прави професор по медицина в джипката на Борисов“?

„Васил Божков е поредният в списъка. В списъка са тези, които са получили пари. Списъкът за отстрел започва отдавна, когато убиха първите“, обясни Дончева и допълни: „Досега на Божков взеха това, което можеха да му вземат, сега действат нататък“.

                                                                                  segabg.com                             https://svobodnoslovo.eu/

                                                      https://www.youtube.com/watch?v=R0KxsacB7Dw

Предишна статия

ЛИЧНО МНЕНИЕ

Следваща статия

Държавата губи стойност там, където цари бедността

Други интересни