Татяна Дончева: Властта е надут балон, пиар, лакърдии, араламбене

Автор: Няма коментари Сподели:

Това всичко е надут балон, пиар, лакърдии!

Движим се във времето и пространството. Но истински мерки няма. Араламбене му е майката. Нищо освен араламбене. 

Можеш ли да хванеш Щаба и да го разкарваш насам-натам. Какво значи той да се разкарва? В това ли е работата му. Мисли ли. Събира ли хората си да мислят как да стане. 

Така коментира управлението на Борисов в кризата Татяна Дончева.

Става дума за посредствени хора, като начин да управляваш една държава без идея, визия. Това са хора, които са хванали властта за облаги. Ако може по-дълго да доим кравата, каза още тя пред ТВ+. в предаването на Веселин Дремджиев.

Случаят освен образователно недостатъчен има и психически проблем управлението на България. Това не е поведение на нормални хора, посочи лидерът на Движение 21.

Артисти, които са купени за 1000 лв. ни показват грижа за народа. Българската интелигенция е изоставила народа си в трудни времена. Като сина на Лъчо. До този момент чака-ръка и после се изсулват. Те това е и българската интелигенция, категорична бе Дончева.

На каква цена си ангажирал професори по медицина, директори на големите болници да говорят по този ужасен начин. Това за какво е – да стимулира хората, да им вдъхне надежда. Смяташ, че София е гнездо на заразата. Защо затваряш, като си пуснал 10 000 коли. Аз имам двама възрастни родители, може ли да ги оставя?, обясни тя

Стана ясно, че сме получавали дезинформация за количеството пари в хазната. От милиард отгоре, станахме 4 млрд.- надолу. Как така? Всички мерки са пълен ерзац. Назначени капиталисти като Домусчиев няма как да родят антикризисни мерки. Дребният и средният бизнес е направо смлян, обобщи тя.

Тя коментира и действията на икономическия министър Емил Караниколов: Икономическите мерки, които ще му роди главата, че в мътната вода може да удуши „Емко“ на Емилиян Гебрев в момент , в който няма протести. А че хора ще останат без работа, не го интересува. Той си изпълнява поръчки, заяви Дончева.

Това са хора, които смятат, че в диктатурата ще са диктатори. Да не се окаже Домусчиев в списъка на тези, на които се взема имуществото. А дали са маргинали адвокатите, Борисов ще го установи, каза още тя

Няма свобода на словото. Журналистите вече не питат на пресконференции. Не смеят да ме питат. Не смеят, защото ще кажа нещо, няма да смеят да го публикуват, завърши тя. 

                                            Да има и изключения, като Милен, допълни тя.

                                                                      frognews.bg                             https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Загубата на население в България за последните 30 години също… е геноцид несравним по мащаби с нищо случвало се в българската история

Следваща статия

Ген. Атанас Атанасов: Направено е така, хората да не разбират, как една част от парите за справяне с кризата отиват в олигархичните обръчи

Други интересни