Как се убива родолюбието?

Автор: Няма коментари Сподели:

Важно е да се научим да различаваме истинските родолюбци от налаганите ни такива и най-лесният начин за това е по делата им.

Какво е родолюбието и каква роля играе в нашия живот? Трябва да си отговорим на тези въпроси, за да можем да разберем защо евроатлантическите сили искат то да изчезне по нашите земи. Защо толкова бясно се работи за изтриване на тази дума и унищожение на хората, които вярват и работят в тази посока? Отговорът на този въпрос ще ни разкрие истината относно намеренията, които има Западът за нас, и това от своя страна ще ни улесни във взимането на решение какво да правим ние.

Родолюбието (патриотизмът) е обич към Pода и Pодината. То възпитава хората в обич, грижа и съпричастност към своите съотечественици. Също така учи хората на любов и грижа към своята земя. Когато четем определението на думата, си казваме: „А, че то е същото като проповядването на западните ценности. Те искат равни права, законност, грижа за природата. Защо им е тогава да унищожават родолюбието у българите?“. За да получим отговор на този въпрос е нужно да се върнем малко назад в историята и да проучим начина на функциониране на западния свят.

До 1500 г. Западна Европа е бедна и западнала. Западноевропейците са изпитвали парализиращ страх от Османската империя и не са смеели да погледнат на изток, защото там са стояли османците и са държали пътя на коприната. Заклещени в тяхната мизерия и нищета, те решават да поемат на запад, през океана, за да търсят спасение. Може да си представим колко силен е бил страхът им от изтока, щом са били готови да отидат на почти сигурна смърт в неизвестното, отколкото да се изправят срещу падишаха. Цяла Централна и Западна Европа са били по-слаби от османците и са нямали мъжеството да се изправят срещу тях в този момент. По време на пътешествията на запад те успяват да достигнат до бреговете на Америка. Там намират много изостанало население – за сравнение индианците там са били на нивото на 3-4-годишни деца, а „европейците“ са били 30-годишни възрастни хора. Когато са видели толкова изостанали в развитието си хора, те не са подходили като благородни люде, които да помогнат на изостаналите да се развият, а са ги ограбили, избили, взели са им земите и са ги натикали в резервати.

Благодарение на богатството на местните тръгва и възходът на Западна Европа (точно тя, защото оттам са тръгнали корабите, които са грабили). Това богатство им дава преимущество в развитието и те са привлекли най-умните хора на света, които са разработили технологии и въоръжение, което им е позволило постепенно да завладеят по същата схема Африка, Австралия, океанските островни архипелази, Азия и накрая постепенно са натиснали и Османската империя. В цялата им история няма и един случай, в който да развият някой изостанал народ. Винаги експлоатират слабите по един и същ начин – вземат една част от населението и ги обучават в тяхната култура, правят ги управленци и така имат най-сигурните агенти, които са имплементирани в народа. Те не се различават от завоювания народ, но тяхната душевност е изградена по модел на колонизатора. Западният свят и по-конкретно англосаксонците (те са тези, които взимат надмощие там) са паразити, които изяждат народите, при които са попаднали, а не съюзници, които им помагат да се въздигат.

Това се получава и в България. Те имат успешна система, чрез която успяват да контролират народите, и основното в тази система е да премахнат родолюбието от народа, който започват да експлоатират. Когато спреш да харесваш себе си, ти търсиш пример за подражание и тогава се насочваш към тяхната култура, която ти е предоставена наготово.

Как се унищожава родолюбието?

За това се грижат хората, които са обучавани на запад, и тези, на които се плаща, за да оформят общественото мнение. В България можем да видим определени стъпки, по които се извършва това. Едно от нещата, които ни прави особено впечатление, е как се правят опити да се свърже образът на родолюбеца с определена престъпна група и така да се намразят хората, които говорят и действат в полза на България. Можем да забележим, че не само в проамериканската преса, но и в много социални мрежи (там също има хора, които формират общественото мнение в посока, която е зададена от запад) едни татуирани мъже се представят за „патриоти“ (дори думата, която използват, е западна) и всяко тяхно престъпление се приписва на думата, с която ги описват. За съжаление хора, които се смятат за интелигентни, вярват и повтарят като папагали подетото от прозападните медии или от платените агитатори, които формират общественото мнение. И за да обясним, че тази група хора и родолюбието са взаимноизключващи се, е необходимо да разгледаме няколко безспорни факта.

Едната от опорките, които се използват, е, че православието е лошо, защото хората, които са с татуирани кръстове, са православни проповедници на вярата, а те са и тези, които правят престъпленията. Това е наистина твърдение за неграмотни хора и е учудващо, че мислещите се за интелигенция го повтарят усилено по социалните мрежи. В православието татуирането е строго забранено. Хората, които си татуират християнски символи, копират това действие от наркокартелите, които имат тази практика. Това е приоритет предимно на хората, които се занимават с наркоразпространение, и на тези, които ги харесват и искат да им подражават. Такива в България са предимно агитки на големи футболни отбори, които на всичко отгоре подкрепят изключително Украйна в съвременната война между НАТО и Русия, защото имат нацистки възгледи (нацизмът и родолюбието са коренно различни и нямат нищо общо. Нацизмът е чувство на превъзходство над другите и вяра, че те трябва да ти служат, а родолюбието е грижа и любов към своето, което предизвиква уважение и към другите народи, които се грижат за своето. Има взаимно разбиране, защото се получава емпатия. Западните народи са склонни към развитие на нацизма, а източните – към родолюбието). Въпреки че тези хора са продукт изцяло на западната култура и цивилизация, те се представят като „патриоти“ и „православни“, които вършат престъпления, и така това успешно се приписва на истинските родолюбци. Нека си припомним, че наркотиците са система за контрол на САЩ и ЦРУ са тези, които създават мрежите им за разпространение в света. Подобно на „Ал Кайда“ те създават и наркокартелите, които вече са копирани и подобни структури са създадени и у нас.

Родолюбците са различен тип хора. За разлика от татуираните индивидуалисти те са по-обикновени и са осъзнали, че в заедността се крият силата и прогресът. Развиват емпатия и са винаги склонни към взаимопомощ. Тях можем да ги открием в акции по почистване на природата, да засаждат дръвчета, да помагат на нуждаещите се с храна или грижи, участват в национални събори, обичат да учат, да извършват много други полезни действия, които няма да видите да се излъчат по нито една медия и още по-малко да се свържат с родолюбието.

Изграждането на грешен образ на патриотите прави така, че тези, които истински обичат родината, да започнат да се крият и да не споделят тази своя вяра и решение, защото ще бъдат отритнати от обществото. Така се пречи тези хора да се сдружат и да започнат да се грижат за родните си места, като по този начин се освобождава територията на цяла България за дейности и инициативи на западните партньори, които придобиват контрола на цялата страна без кръв или пари. Похват, практикуван векове и покорил цели континенти.

Важно е да се научим да различаваме истинските родолюбци от налаганите ни такива и най-лесният начин за това е по делата им. Трябва да пазим смисъла и значението на думата „родолюбие“ и никога да не се срамуваме да я използваме или заявяваме. България е нашата страна и най-нормалното нещо е да я пазим и обичаме. Нашите действия определят къде и сред какъв народ ще живеем. Нека всеки, който обича България, бъде най-добрият пример за истински родолюбец и така ще прославяме и родолюбието, и Родината!

Автор: Бойчо Огнянов

Източник: saprotivata.bg

Присъединете се към нашия канал в Телеграмhttps://t.me/trakiaworld

Предишна статия

Синта Кутър: Падането на Кабала за деца, Част 3-та – Системата: Има ли решение?

Следваща статия

Проф. Дамян Попхристов: Епопея на забравеното – Диарбекирци – живот, отдаден на България (ЛЕКЦИЯ)

Други интересни