Не е луд този, който яде баницата…

Автор: Няма коментари Сподели:

ГМР неколкократно злобно заяви, че тези, които не са си плащали данъците и осигуровките, няма нищо да получават от държавата, пък ако ще и да умрат от глад. Като лъжели, да гладували! Щели да получат пари коректните. 

И сега виждаме списъкът с „коректните“. Естествено, перфектните братя Домусчиеви са първи на копанята с държавната манджа. От нашите данъци, от нашите осигуровки! О, наивници сме. И то големи. 

Гледам списъците на баровските хотели и чуждите инвеститори като „Шишеджам“. Парите се разпределят между близките до властта. Бедните, както винаги, да го д@@@@т!

Домусчиев не си е платил неустойка от 52 милиона, тъй като приключи БМФ и уволни неправомерно стотици работници. Но това не пречи държавата сега да му дава пари. Нали знаете по това време, когато туризмът е спрял, колко роднини и любовници са назначени формално по тези фирми?

 Всички ги знаем, само държавата блее и се прави на неразбрала. Защото отново парите от кризата трябва да се прерапределят между обичайните приближени на управляващата хунта.

А глупац@je продължават да си плащат съвестно. Дори най – глупавите призовават да си изпълняваме задълженията към държавата. За да има повече пари за Домусчиев, а бащата, останал без работа, има един изход – ________________. 

Общественият договор е непоправимо нарушен от престъпниците, превзели властта и разпределящи обществените ресурси. Защото те харчат не честно изкарани пари, а нашите пари от данъци, такси, глоби, санкции и осигуровки. И нагло ни заявяват, че ние нямаме правото да участваме в това разпределение.

Дано гладът да ви научи да мислите! 

И следващият път, когато си платите данъците, си помислете къде ще отидат в парите ви – в калпави магистрали, в малолетна майка с три чавета, в плащания по фиктивни услуги за любовници и приятели на властимащите! 

А вие продължавайте да събирате капачки….докато ви дойде акъла как да се разпределят парите в държавата и да махнете крадците, които допуснахте в трезора на държавата!

                                                                 Елена Гунчева                                        https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Депутатът Красимир Янков: Поведението на Борисов е опасно, като на онзи шофьор в джипа

Следваща статия

Не мислите ли, че е време за наказателна отговорност, ако все пак ни е останала някаква национална гордост…

Други интересни