Депутатът Красимир Янков: Поведението на Борисов е опасно, като на онзи шофьор в джипа

Автор: Няма коментари Сподели:

Красимир ЯнковИзточник: БГНЕС

Защо Бойко Борисов не спазва правилата? Поведението му е наистина вече притеснително, дори опасно. То е същото, като на онзи шофьор в джипа, който не спря на червено. Борисов не го спира дори Конституцията.

С тези думи депутатът от БСП Красимир Янков коментира пропадането на изслушването на министър-председателя Бойко Борисов в парламента вчера.

“Да не се явиш, когато те призоват на парламентарен контрол и за съучастници да въвлечеш цяла парламентарна група, е премазване наведнъж на всички правила за движение по пътя към демокрацията.”, посочва още Янков и добавя, че “даването на брифинг по желание не отменя явяването пред парламента по задължение”, пише още Actualno.com.

“На тези брифинги, фриволните монолози сигурно удовлетворяват личните потребности на премиера за словоблудство. За хората това вече не е забавно. Обществото, чрез своите народни представители иска да получи конкретни отговори, а не предложения за кредити”, смята депутатът от БСП.

“Убедихме се, че всички решения, които се вземат, подлежат на резки и чести обрати. Сигурно е, че за тези решения влияе и народната търпимост. Защото, желанието да се преборим с пандемията става равно на желанието да видим края на това управление!”, категоричен е Янков.

https://frognews.bg/novini/deputatat-krasimir-iankov-povedenieto-borisov-opasno-kato-onzi-shofjor-djipa.html

Предишна статия

Ген. Атанас Атанасов: Направено е така, хората да не разбират, как една част от парите за справяне с кризата отиват в олигархичните обръчи

Следваща статия

Не е луд този, който яде баницата…

Други интересни