Става дума за масов полицейски произвол, антизаконен и противоконстатиционен срещу всички български граждани

Автор: Няма коментари Сподели:

В моя дом, моята крепост нахлуха трима български полицаи без прокуруростка заповед, без никакво основание за да ме закарат в местната полиция без обяснения! 

В полицията дознателя ме светна, че съм там за мой пост срещу Бойко Борисов… 

Това било „преференция“! 

Без съдебна заповед, без право на адвокат ме държаха близо 4 часа за разпит без да уведомят Военна прокуратура, защото аз съм български офицер и нямат право да ме тормозят без знанието на Военна прокуратура! 

Не им пука – наложи се да им цитирам НПК и Конституцията за чл. 39, ал. 1 за свободата на словото. 

Слава на Бога държаха се любезно, но отказаха да ме върнат до дома ми с полицейски автомобил на какъвто ме натовариха на път за полицията. 

Държаха ме близо 4 часа за да ме разпитват. За какво става дума? 

Става дума за масов полицейски произвол, антизаконен и противоконстатиционен срещу всички български граждани, неспазпазване на НПК, непознаване на законите в „Демократична“ България и на Конституцията! 

Това е позор за хората облекли полицейски униформи! Те протестират за по-високи заплати, пият кафе, пушат и никой не ги бие и обгазява! Това ли е бългаската полиция подчинена на ОПГ ГЕРБ и Бойко Борисов? Аз не искам такава полиция, а вие?

полк.инж. Кирил Стаменов – не ме е страх от никого – имунизиран съм срещу страх още ката млад офицер на БНА, участвал съм в много мисии по света и Господ не може да ме изплаши, камо ли българските полицейски подлоги на националния предател Бойко Методиев Борисов и да от от ОПГ ГЕРБ и неговата корумпирана банда! Точка!

                                                              Кирил Стаменов                        https://svobodnoslovo.eu

Предишна статия

ОСТАНАХА БЕЗ ОТГОВОР РЕДИЦА ВЪПРОСИ!

Следваща статия

“Дискусионен клуб” с Велизар Енчев, гост: ДОБРИ БОЖИЛОВ – ПИСАТЕЛ

Други интересни