Бог да пази България!

Автор: Няма коментари Сподели:

Съветът за сигурност приключи работа и в момента Борисов е в Президентството да уведоми Президента Радев за решенията. И, а да се почуствам сигурна и защитена, че компетентните органи са решили как да ни опазят в сложната международна обстановка и война съвсем близо до нас, и направих грешката да видя кои са в Съвета за сигурност.

Компетентните, които са взели решения по въпроса за сигурността ни са: естествено, Борисов, който се изживява напоследък като дете на дивата пустиня, Каракачанов, чиито хора продаваха българско гражданство на неустановени чужденци, шофьорът на Мето Илиенски, естествено, Горанов, известен с неадекватните си решения, Катето Външната в целия си шарен блясък, заместник-министрите, и службите.

Е, тук ми стана много страшно. Представете си, че животът ви и този на семейството ви зависи от решенията на човек, който заявява, че ще избяга при първия изстрел, човек, който продава българско гражданство, руса куха лейка, която е напълно неадекватна и човек, свързан с мафията /то не че другите не са/. Направо както се казва, ако ни нападнат, белият чаршаф на главата и под строй към Орландовци.

Интересно е защо в този съвет не са включени КОМПЕТЕНТНИ хора, военни, разузнавачи, и защо например не е поканен Президентът като ГЛАВНОКОМАНДВАЩ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ. А съдбата на България се оставя в ръцете на Катето Външната и един доказан страхливец!

Българи, нещата започват да стават: или ние, или те. Международната обстановка се усложнява, заплашени сме и от бежански натиск, а ни управляват хора, които на две магарета сено не могат да разделят, защото ще го откраднат и продадат.

                                                                         Бог да пази България!

                                           Елена Гунчева                                              https://svobodnoslovo.eu

Предишна статия

Скъпи съграждани,

Следваща статия

АФЕРА НАСТОЯВА ЗА НЕЗАБАВНАТА ОСТАВКА НА ГЕРБ КМЕТА ИВАН ПОРТНИХ…

Други интересни