Скъпи съграждани,

Автор: Няма коментари Сподели:

    Преди четири години започнах с енергията на млад човек, готов да даде всичко от себе си за промяна, но се сблъсках с бездушие и посредственост. Виждах как хора без нужните образование и опит заемат ръководни постове и решават бъдещето на града ни, на децата ни. Но това не ме отказа, а ме амбицира още повече да продължа напред.

    Създадох експертен екип, който днес е морална алтернатива на статуквото, алтернативата извън партийните схеми, в които всички останали се познават, работят заедно, разменят си постовете, разбират се и винаги са в играта.  Не се пречупихме и не се отказахме, когато ни натиснаха, защото имахме вашата подкрепа. Това са подготвени хора, всеки със своето образование и професия, които обичат града си, които имаха смелостта да застанат с имената си, които през всичките тези години работеха, вярваха, никога не наведоха глава и не отидоха да молят за каквото и да е властта.

   Вярвам, че е време за нов модел на управление. Вярвам, че можем да объркаме политически схеми, да нарушим комфорта им и да ги изненадаме, но само ако проявим смелост и рискуваме като изберем кмет извън това политическо статукво. По този начин ще спрем икономическите зависимости, в които са изпаднали традиционните партии и техните местни представители.

    Всеки един от нас, гражданите на Община Хисаря трябва да поеме своята отговорност и да не се примирява и страхува, да иска и да търси промяната, за да се разбие статуквото. Защото властта произтича от хората и трябва да е насочена към подобряване на техния начин на живот. 

Бих желал всеки ден да срещам позитивни и щастливи хора, но това се постига, когато има развито и силно гражданско общество, което да е коректив на властта. Постига се тогава, когато се доверим на  знаещи и можещи хора с висок морал.

Ние избрахме да застанем до вас, жителите на община Хисаря, а не до статуквото и затова ви предлагаме единствената алтернатива, подкрепена и с реалистична и изпълнима управленска програма.

Нашето мото е „ЕФЕКТИВНА ВЛАСТ В СЛУЖБА НА ХОРАТА”

Напред към победата! Изберете 25 !

За славата и възхода на община Хисаря!

                                                                                       ГАТЬО СУЛТАНОВ

Предишна статия

…В ход е истинският заговор за окупиране на държавата!

Следваща статия

Бог да пази България!

Други интересни