СТРАШНО Е РАБОТЛИВ ГЛУПАК НА ВИСОК ПОСТ…

Автор: Няма коментари Сподели:

Днес Данчето Софийска заплаши гражданите на столицата, че тя имала много енергия и идеи за София, изобщо не била уморена. Прозвуча ми страшно. Колкото и пъти да отида до София последните години, градът ми се вижда все по-мрачен, разнебитен и неуреден. От някога спокойният и донякъде аристократичен град сега не е останала и следа. Пълен еклектизъм в архитектурата, улиците направени като настилка на гробища, странни паметници наред с рушащи се сгради.

Не можем да обвиним ГЕРБ в бездействие. Много са си дейни даже. За съжаление цялата им дейност е насочена към ползу роду. Техният род, не нашия! Смятам, че за извратено изобретателни, когато трябва да намерят начин да усвоят някоя комисионна. Вихрят се едни обществени поръчки, сключват се едни договори, изпълняват се някакви проекти, че чак пушек се вдига. Такъв пушек, че дори не можем да разберем какво точно правят и защо нещо, което следва да струва например 1000 лева, държавата и общината трябва да дават 10 000 лева? Комисионните по време на тяхното управление минаха всякакви разумни граници. А изпълнението мина дъното на всичко познато.

Много се стараят. Едно време в администрацията и началниците крадяха хартия, химикали и перфоратори. Сега направо окрадоха държавата. С размах, непознат на предишни правителства. С изключено на това на Костов, разбира се, той си оглавява класацията.

Лошото е, че когато заявяваш, че имаш много идеи, а от километри си личи, че освен косата нищо друго не ти тежи на главата, това напряга хората. Кара ги да се притесняват за бъдещето. Перките на Графа не успяха да вземат човешка жертва, само кръв и сълзи, но още един мандат и Данчето ще си навакса.

Най-лошото за един политик е да е глупав, некадърен и крадлив. Защото ако е умен, ще осъзнае, че по-добре да стриже овцете, а не да ги коли. Но и за това акъл се иска. Да си добър овчар…а те са касапи!

                                                                                        Елена Гунчева

                                                                                            https://svobodnoslovo.eu

Предишна статия

Свободата е робство. Невежеството е сила. Държава и медии като автори на фалшива новина…

Следваща статия

БСП подкрепя лидера на „Възраждане“ за кмет на Варна?

Други интересни