Смъртта на крал Чарлз, имплозията на Байдън, интервюто с Путин – всичко това сочи към смяна на режима на Запад

Автор: Няма коментари Сподели:

Преди да започнем нашия доклад, имаме актуализация от миналата седмица. Бивш офицер от специалните сили на морската пехота на САЩ и воин от апачите на име Уилям Туфедър получи информация за съоръженията за изтезания на деца, за които съобщихме. Сега чуваме:

Тези престъпници бяха извадени от действие чрез съвместни сили, организирани от племенната полиция и назначените служители на селската полиция в съгласие с местните служители на правоприлагащите органи (LEO = СПО) в Калифорния. Те не взеха пленници.

Когато съоръжение като това бъде превзето, всички в съоръжението са убити, с изключение, разбира се, на всички деца, които могат да бъдат спасени. Вие може да сте приятелка на един от мъжете, наети да извършат това престъпление, или пазач, който почиства банята. Няма значение. Ще бъдете застрелян като доброволен съучастник в углавно престъпление.

Ето това стана в Калифорния. Местната племенна полиция разбра за това и предприе действия.

[archive] (Документ на корпорация CYM, съдържащ списък на измъчваните деца)

[paulstramer] (Международно публично известие: Убийство и геноцид, от Ана Фон Райц)

Също така ни бе казано, че хората зад тези престъпления не са военни, а по-скоро „отбранителни контрактори, работещи от Ню Йорк, но администрирани от Анаполис, Мериленд, и използващи обозначения за военно звание за наетия персонал“.

Ловът на тези убийци ще продължи, докато всеки един от тях не бъде премахнат от тази земя. Добре, ето го доклада за тази седмица:


Смъртта на крал Чарлз, имплозията на Байдън и интервюто с Путин сочат към смяна на режима на Запад

Сега няма съмнение, че в западния свят става смяна на режима. Признаците за това включват смъртта на „крал Чарлз“, имплозията на Джо Байдън, отстраняването (отново) на министъра на отбраната на САЩ и голямото интервю с Путин. Селското въстание на фермерите в цяла Европа и сега, разпространяващо се в места като Канада и Индия, са други признаци за това. Също така получаваме предварителни доклади от полското разузнаване, че много лидери на хазарската мафия, включително ах(?)-сатанистката Виктория Нуланд, са били убити при ракетна атака, след като са избягали в Украйна миналата седмица.

Нека започнем със съобщението, че „Крал Чарлз“ има рак. Източници от кралското семейство ни казват, че той вече е бил мъртъв по време на встъпването си в длъжност. Това беше инсценирано сатанинско шест месеца, шест седмици и шест дни след убийството на кралица Елизабет, за да помогне да се обърне британското обществено мнение срещу него. Официално съобщение за смъртта му се очаква скоро. Източниците казват. След това принцеса Ан ще стане де факто британски монарх, като ще действа като регент на 10-годишния син на принц Уилямс Джордж. Ан е добър човек, който работи с белите шапки от доста време.

Сега нека да разгледаме контролираното разрушаване на фалшивото президентство на Байдън. Специалният прокурор Робърт Хър отказа да преследва президента Джо Байдън отчасти защото той беше „възрастен мъж с лоша памет“. С други думи, Хър каза, че Байдън е психически неспособен да се изправи пред съда. Това поставя така наречения лидер на западния свят под най-тъпия и най-психически дефектен човек в цялата затворническа система на САЩ. Това всъщност може да е вярно, ако погледнете всичките му гафове. Само миналата седмица той каза, че е разговарял с мъртвия френски президент Франсоа Митеран и мъртвия германски канцлер Хелмут Кол. Той също така нарече египетския президент Сиси президент на Мексико.

Стивън Милър, бивш старши съветник на Белия дом, казва: „Много ниска е летвата да бъдеш признат за умствено годен за съдебен процес… Тази много ниска летва… президентът на Съединените щати не се среща… Той се включи на живо по телевизията тази вечер и говори за отваряне на хуманитарни портали от Мексико до Ивицата Газа.

[Video] (Стивън Милър, Много ниска е летвата да бъдеш признат за умствено годен)

След това вижте един МНОГО объркан Джо Байдън, който абсолютно КРЕЩИ, докато разказва рециклираната измама с „негодници и загубеняци“ – говорейки през цялото време.

[twitter] (МНОГО объркан Джо Байдън, който абсолютно КРЕЩИ)

Ето някои други видеоклипове, показващи екстремното състояние на умствения му разпад.

[Video] (Мегън Кели реагира на катастрофалната пресконференция на Байдън)

Всъщност, тъй като истинският Байдън беше екзекутиран през 2021 г., това показва разпадането на актьорите, наети да изпълняват ролята му. Или това, или на актьорите се казва да се държат сенилно, за да подкопаят умишлено доверието в целия президентски фарс на Байдън. Така или иначе, очевидно е краят на шоуто на Байдън.

Сега нека да разгледаме интервюто на Тъкър Карлсън с руския президент Владимир Путин. Интервюто е гледано над 150 милиона пъти в X (известен преди като Twitter). X е собственост на Илон Мъск, който според руската ФСБ работи за Националната служба за разузнаване на американската армия. Нашите високопоставени източници от ЦРУ също ни казаха, че главнокомандващият на САЩ Доналд Тръмп е бил в Русия по време на интервюто.

Няма съмнение, че интервюто с Путин имаше за цел да подкопае години на интензивна антируска пропаганда на Запад. Това означава, че американските военни и Русия са се съгласили да сформират съюз. Сега руската информационна агенция ТАСС съобщава, че няколко десетки новинарски агенции по света искат да интервюират Путин, което ясно показва, че кампанията за демонизиране на Русия приключва.

Въпреки това, историята за слона в стаята, за която никой няма право да говори, определено се прилага към това интервю. Путин и Тъкър избягваха да говорят за Хазария и хазарската мафия, срещу които сега бяха обединени. Имаше обаче много намеци. Путин каза, че [хазарите] „болшевиките са основали съветска Украйна, която никога преди това не е съществувала“ и „по някаква необяснима причина Ленин, основателят на съветската държава, настоя, че те имат право да напуснат СССР“. Той каза още: „ПО НЕИЗВЕСТНИ ПРИЧИНИ болшевиките бяха заети с украинизацията.“

Тъй като Путин започна интервюто си със споменаването на царете, които унищожиха Хазарската империя и превърнаха Русия в християнска държава, става ясно, че той умишлено танцува около слона на ХМ. Въпреки това той каза, че настоящите управници на Украйна „се прекланят пред хората, които са унищожили поляци, евреи и руснаци“. Ако сме щедри, можем да предположим, че той не е искал да даде повод на ХМ да го обвини в „антисемитизъм“. Няма съмнение обаче, че хората на Путин са оставили достатъчно доказателства, за да разберем, че Русия се бори с вековен заговор за създаване на по-голяма Хазария.

[Video] (Тъкър задава въпроси на Путин в леко карикатурен оттенък. Тайлър Суифт – тя е отвратителна. Кой ще спечели изборите през 2024 в САЩ – всеки знае че Тръмп ще бъде следващият президент. И вероятно ще изпердаши нечии задници. Бъд лайт (бирата) – гейове. Кой уби Джефри Епщайн – това е лесно – Хилари го направи. Не я наричаме Килъри (убийца, игра на думи) Клинтън без причина)

Ето едно хубаво сатирично видео-интервю за ваше забавление.

Друг важен момент е, че Путин потвърждава, че е постигнал споразумение с Джордж Х. У. Буш за съвместно разработване на ракетна технология, чиято единствена възможна цел би била Китай. Путин казва, че планът е бил саботиран от управляващите на ХМ в САЩ, които са искали да превърнат СССР в „няколко квазидържавни образувания и да ги подчинят на разделени формации, за да използват комбинирания им потенциал за бъдещата борба срещу Китай“.

По време на интервюто Путин връчи на Карлсън папка с документи. Това е единственият начин да споделяте тайни, защото всичко цифрово е компрометирано.

[Video] (Тъкър коментира папката от Путин в старовремски стил в античната стая в Кремъл. Казва че е пил чаша кафе и че това е било доста значително интервю)

[Video] (Водещият казва че папката, според Путин, съдържа исторически документи, свързани с Украйна. Ако Путин ги бе изпратил по съобщителна линия, Агенцията за национална сигурност би ги прехванала, така че най-сигурният начин да се изпрати интел е по този начин, в папка с копия)

Нашите собствени източници от ФСБ потвърждават, че истинската цел на руската война в Украйна е да победи Борда на Федералния резерв и неговите XM-собственици, като Рокфелер и Ротшилд.

В допълнение, както бе споменато по-горе, полското разузнаване съобщава, че ракетната атака миналата седмица е убила „високопоставени германски военни генерали“ и други служители. Тъй като Виктория Нуланд, истинският президент на Украйна, беше там по това време, можем да предположим, че тя е била убита в съвместна операция на американски и руски военни с бели шапки. Времето ще покаже.

За да добиете представа какво наистина мислят американските военни за украинското правителство, чуйте какво има да каже петзвездният генерал (от този бюлетин) Дъглас Магрегър:

„[Украинският президент Владимир] Зеленски е бивш актьор, който играеше трансвестити… беше вербуван от олигарх на име Коломойски… който финансира неонацисткия батальон „Азов”… и получи благословията на Виктория Нуланд… ”

[Video] (Тъкър интервюира полк. Дъглас Магрегър. Кой е Зеленски? Той беше комедиант, който преживяваше, излизайки на сцената, често претендирайки да бъде трансвестит (хермафродит), правейки неща с някои части на тялото, той беше избран от олигарха Коломойски. Коломойски е може би най-отговорният от всеки друг за финансиране на зверствата на Азовския полк, които се показват със свастика и с нацистки униформи. И той бе избран и благословен от Виктория Нюлондон и от Държавния департамент като техен човек. Когато той се кандитатира той беше с платформа за мир и беше масово избран от страната, защото той каза че ако го изберат той ще направи мир с Русия. Вие сте луд да отивате на война с Русия. Те търсеха изход от ситуацията и разрешаване на кризата. Разбира се, когато той влезе вътре, той пое друг път. Не мога да помогна, но този път бе определен от САЩ)

Едно от първите действия на американския президент Доналд Тръмп, когато встъпи в длъжност, беше да уволни Нуланд. Надявам се тази масова убийца вече да е в ада, където й е мястото.

Тръмп също така публично се обяви срещу израелския министър на престъпността Бенямин Нетаняху за извършване на масови убийства. Чуйте някои от коментарите му за Нетаняху във видеото по-долу.

[Video] (Когато Тръмп разкри Нетаняху)

Нетаняху е мъртъв. Водещи фигури от цял ​​свят, включително турският президент и шефът на ООН, го обвиняват във военни престъпления в нацистки стил.

Саудитска Арабия, Египет и всички страни от Близкия изток предприемат действия срещу сатанинските дейности на Нетаняху. Светът най-накрая се събужда и осъзнава, че Израел е създаден от нацистите.

Говорейки за нацистите, аржентинският президент Хавиер Милей се появи в Израел, за да покаже на света кои са неговите истински господари: хазарската мафия. Той може да е избягал в Израел, за да търси убежище, след като аржентинските християни са научили, че той е сатанински убиец.

[Figura] (Милей и Нетаняху)

[Figura] (Аржентинският президент Хавиер Милей плаче заедно с равина Шимон Аксел Уаниш пред западната стена (на плача) на 6 февруари 2024)

Във всеки случай Тръмп е лидер на кампанията. Вижте огромната тълпа, чакаща президента Тръмп да пристигне на неговия митинг в Конуей, Южна Каролина, викайки „САЩ“.

[Video] ()

„Това надвишава лимита за Доналд Тръмп в родния щат на Ники Хейли… Ники изгоря“, коментира източник от Пентагона.

„Ники може да е започнала кариерата си в Южна Каролина, но сега е 100% кандидат на Уолстрийт и на машината за войни.“ – каза президентът Тръмп пред тълпата в Конуей, Южна Каролина.

Тръмп даде да се разбере много ясно, че вярва, че Барак Хюсеин Обама е истинската сила зад измамите на Байдън и обещава да им сложи край. За да потвърдите това, можете да гледате видеото по-долу, в което Нанси Пелоси и Байдън признават, че Обама ръководи шоуто. Така че Обама, човекът, който стои зад натиска на транссексуалните и граничния хаос, е свален от Тръмп.

[Video] ()

[Video] (Нанси Пелоси за агендата на Обама – изграждайте по-добре)

Това почти сигурно ще се случи преди ноември. Epoch Times, управляван от правителството на САЩ, публикува следното заглавие: „Проучване на измамите с гласуване по пощата установи, че Тръмп“ почти сигурно „спечели през 2020 г.“, знак, че смяната на властта е неизбежна.

Трябва обаче да видим как Хилари Клинтън се отнася с Рокфелер, Барак Хюсеин Обама с Хитлер и т.н., за да потвърдим това, водят ги пред камерите с белезници.

Но доминото определено пада: сенаторът Мич Маконъл обяви оставката си.

Сега конгресменът Майк Галахър, който беше сред републиканците, гласували против импийчмънта на секретаря на DHS (отдел за вътрешна сигурност) Алехандро Майоркас, също беше помолен да подаде оставка.

Както бе споменато по-горе, „министърът на отбраната“ Лойд Остин, вече починал, се върна в болницата. „Той вече няма да се появява като компютърен директор или като двойник“, казват източници от ЦРУ. Този път СМИ на XM може официално да обяви, че „за съжаление е починал поради усложнения“, според източници.

Междувременно в Унгария президентът Каталин Новак подаде оставка на фона на общественото възмущение от помилването на мъж, осъден за съучастие в случай на сексуално насилие над деца.

Виждаме също тълпи, които освиркват сатанински политици, когато се появяват публично. Във видеото по-долу можете да видите как Килъри Клинтън носи гумена маска (обърнете внимание на очевидния шев на врата й), наречена военнопрестъпник.

[Video] ()

След това ще видите Дуейн Джонсън, известен още като Скалата, освиркван в Лас Вегас. Докато тълпата освирква Скалата, те скандират „Мауи-мауи-Мауи“. Можете да се обзаложите, че е получил своята доза адренохром, която идва от 500-те изчезнали деца на Мауи.

[Video] (Скалата освиркван)

„Това е показателно – Скалата, холивудски сатанист – е друга марионетка, използвана от XM-СИФ. И освен това илюстрира продължаващото глобално пробуждане на човечеството“, казва източник от Мосад.

В Канада сатанинският предател Джъстин Кастрюдо казва, че лидерът на опозицията предлага „да направим Канада отново велика. Това не е, което канадците искат”.

Видеоклиповете по-долу показват, че той е атакуван от всички страни и няма да издържи дълго.

[Video] ()

[Video] ()

[Video] ()

Ще има равносметка и в Англия. Крис Стивънс, оцелял от елитното училище Алденхам, публично обвини британското кралско семейство, че са серийни изнасилвачи, които се „хранят“ с деца:

Британският „крал“ Чарлз, педофилът принц Андрю и всички други членове на „кралската“ банда по света трябваше незабавно да бъдат изправени пред правосъдието. Не можем да съжителстваме с хора, които смятат, че е приемливо да изнасилват децата ни. Човечеството е стигнало до края на своята толерантност към „кралските“ педофили и тяхната пандемия от малтретиране и изтезания на деца.

Истината е, че повечето от учителите в Алденхам са насилници на деца. Училището Алденхам не само има тъжен проблем с учители, които малтретират ученици, но то е създадено специално за тази цел.

Поради тесните връзки на училището с британското кралско семейство, малцина оцелели успяват да подадат жалба, камо ли да убедят полицията да направи нещо. Накратко: възрастни оцелели рискуват живота си, за да протестират срещу лагери за изтезания на деца като Алденхам.

Научаваме също от британските разузнавателни служби, че те са на бойната линия срещу високопоставения сатанински агент Саймън Кейс, който ръководи британската държавна служба. Те потвърждават, че Кейс е бил част от заговор от 2012 г. за бомбардиране на Олимпийските игри и убийство на цялото кралско семейство.

Кейс също договори подкуп от 10 милиона евро за премиера Борис Джонсън, за да се откаже от споразумение за търговия и сътрудничество с ЕС. Тези пари са в неговата офшорна сметка при Henry Ansbacher & Co, клон на Road Town на Британските Вирджински острови в град Тортола.

Това видео показва, че BJ, известен още като Bozo Johnson, се страхува от това, което го очаква: неговият военен съд за държавна измяна и престъпления срещу човечеството.

За да влоши нещата, шефът Би Джей Кейс

„знаеше, че кралица Елизабет има рак на костите и следователно беше замесен във втори, този път за съжаление успешен опит за убийство. Той знаеше, че кралицата умира, но скри този факт от висшите членове на кралското семейство, включително принцовете Андрю и Уилям, като по този начин им попречи да пристигнат в Балморал навреме. Той определи грешното време за смъртта на кралицата, оставяйки тогавашния премиер Лиз Тръс в неведение.“

След като Кейс бъде елиминиран, а той ще бъде, целият робовладелски режим на Риши Сунак ще рухне.

Между другото, знак колко зли са тези хора, те се опитват да добавят флуорид към цялата питейна вода в Обединеното кралство.

Това идва, след като правителството на САЩ най-накрая призна, че флуоридът понижава IQ на децата и има много други токсични странични ефекти.

„Общественото смайване е умишлена, а не случайна последица от опит да защитим зъбите си“, предупреждава източник от Мосад.

[Video] ()

[Figura] (Флуоридът причинява проблеми в епифизната жлеза)

„Има причина да се добавя флуорид към питейната вода – той калцира епифизната жлеза, това, което ни свързва със Създателя. Те не искат да излизаме извън матрицата“, казва той.

Междувременно контрольорите на Матрицата крадат парите на данъкоплатците, за да наводнят Европа и Северна Америка с нелегални имигранти.

Ако погледнете данните за БВП на САЩ за четвъртото тримесечие, ще видите, че

„досега получихме само 300 милиарда долара допълнителен БВП за 834 милиарда долара нов федерален дълг“.

По-голямата част от тези 300 милиарда долара растеж на БВП в крайна сметка се харчат от нелегални имигранти, получаващи парите на данъкоплатците.

„Когато БВП расте чрез държавните разходи, това не измерва богатството, а в най-добрия случай загубата на богатство, в най-лошия – унищожаването на богатството“, казва Питър Сейнт Онж.

В САЩ нелегалните имигранти получават повече пари за купони за храна, отколкото проблемните американци и скоро ще получават повече от ветераните.

[Video] ()

[Video] ()

В Европа получавате пътуване със самолет, качествени хотели, вкусни ресторантски ястия, нови смартфони, джобни пари, безплатно здравеопазване и много други субсидии.

Когато представители на шерифите и полицейските началници на Съединените щати отидоха във Вашингтон, за да обсъдят това с „президента Байдън“, той отказа да се срещне с тях, за да обсъди граничните въпроси или престъпленията, произтичащи от граничния въпрос. (Много повече в Twitter, много подробно)

Лидерите на ХМ от Запада също се страхуват да не се сблъскат с гневни фермери. Тук можете да видите как френски фермери покриват украинското посолство с говна.

[Video] ()

„Докато Западът и ЕС продължават да се застъпват за война – и не се интересуват от въглеродния отпечатък на танковете и бомбите – те атакуват фермерите, защото кравите им мучат“, коментира източник от полското разузнаване.

В цяла Полша фермери в 260 града протестират пред кметствата, защото няма къде да продадат продуктите, които произвеждат, складовете са пълни с украинско зърно и има още. Те се противопоставят на Зелената сделка и ограниченията върху въглеродните емисии в селскостопанското производство.

Полски (без превод), Ядосани фермери нахлуха в офиса по време на протеста!

Отделно

Фермерите започват да печелят. Рафтовете в Белгия бавно се изпразват след дни на тежка блокада от фермерите на основните складове в Алди и Делизе, казаха свидетели.

[Video] ()

Фермерите протестират не само в цяла Европа, включително Англия, но и в Канада и Индия. Към протестите се присъединяват и рибари и шофьори на камиони.

[Video] (Тия полицейски миньони преграждат пътя, а на трактора не му трябва път!)

[Video] (Тук даже изкопават асфалта)

Смахнатото ръководство на ЕС реагира, като налага тоталитарен пандемичен договор на СЗО, без да се консултира с правителствата или гражданите на ЕС. В документа се посочва, че

„най-високото възможно ниво на защита на физическото и психическото здраве е човешко право“.

Какво е критично за здравето? Най-важното, според Съвета (ЕС),

„постигането на равенство между половете, противодействието на вредните стереотипи, свързани с пола, и борбата със стигмата и дискриминацията са ключови за доброто здраве за всички“.

Световният икономически форум от своя страна сега призовава за умъртвяването на милиони котки и кучета по света, за да се намали въглеродният отпечатък, който те създават, като ядат месо. Те искат да въведат международна политика, изискваща повечето собственици на домашни любимци да ги евтаназират, и препоръчват отглеждането на костенурки, змии и влечуги, а не на кучета и котки. Ема Томпсън дори насърчава собствениците да ядат домашните си любимци! Всеки път, когато елита се мислеше за умен, той унищожаваше кучета и котки, но тази „мъдрост“ се връщаше при тях като бумеранг под формата на мишки и плъхове, разпространяващи ЧУМА.

Руският Путин, от друга страна, показа за какво трябва да мислят истинските лидери, когато обясни на Карлсън, че в момента човечеството е изправено пред много заплахи. Благодарение на генетичните изследвания днес е възможно да се създаде свръхчовек, специализирана личност – генетично модифициран спортист, учен или военен. Независимо дали става дума за изкуствен интелект, генетика или други области, ще дойде време за международно споразумение, което да разреши тези проблеми.

Това ще стане възможно след свалянето на ХМ от власт.

Обратно към ХМ, забелязахме, че огромното набиране на средства за Супербоула на САЩ току-що приключи. Хората трябва да се събудят и да осъзнаят, че NFL (Националната футболна лига) е регистрирана като шоубизнес, а не като спорт. Ако искате да знаете кой ще спечели или загуби, всичко, което трябва да направите, е да наблюдавате как вървят залозите. За когото повечето хора залагат, той ще загуби. Това се случва, когато игрите се манипулират.

И така, най-накрая тук китайската Нова година настъпи и Сингапур я отпразнува с летящ дракон, направен от 1500 дрона. Това е публично показване само на един от многото видове технологии от проекта Син Лъч.

[Video] (Летящ дракон направен с дронове)

https://bgprevedi.com/death-of-king-charles-biden-implosion-putin-interview-all-point-to-regime-change-in-the-west-39514-2/

Предишна статия

Светлината винаги побеждава Тъмнината

Следваща статия

ЗДРАВЕЙТЕ, ГРАЖДАНИ НА СВЕТА…

Други интересни