Защото границите на здравият разум отдавна са ги подминали и си пасат по зелените пасбища на абсурда!

Автор: Няма коментари Сподели:

Че Номинираният не става за чеп за зеле, вече разбрахме не само в България, но и по света. Незнайно защо, герберите и обслужващият ги държавен персонал смятат, че един резил никога не е пълен, ако не стане достояние на целия свят. И усърдно действат в тази насока с нездравото убеждение, че лоша реклама няма. Важното е вятър да ги вее на бял кон.

Номинираният си хвана шпиони. Бравос. Сега, след неземното щастие на Ал Йо, Роско Бившият, Сюлейман паша и прочие отбрани русофоби, да погледнем реалността.

Издънката е тотална. Наистина тотал щета за прокуратурата. На първо място арестуват СВИДЕТЕЛ. С белезници. Защо се поставят белезници на човек, който не може да окаже съппротива и не го прави, остава загадка, която е решена само в болното съзнание на Номинирания. Обискирват свидетеля, като търсят на майка си…. Дотук добре. Бият тъпан пред цяла България и света, че са арестували руски шпионин, след което, като виждат обществената реакция, обясняват, че са го разпитвали като свидетел и го пускат. Дотук някъде към 100 000 лева обезщетение от ЕСЧП в Страсбург.

След това си хващат още един шпионин. Публичен. Така да се каже, иновативно шпионирал публично, като дори е давал публични изявления за намеренията си за „зловредно влияние“. Явно нови постижения и висоти в шпионското изкуство. Отново разпити и обиски. Пресконференции. И изведнъж……пускат шпионинът под парична гаранция. Ай стига, бе! Верно??!

Логиката и правото са напълно утрепани и заровени от Номинирания. Как така е хванал шпионин и го е пуснал. Ами ако вземе да ни изколи по леглата? Или да пусне ядрена бомба? Или, не дай, Боже, посегне на Светиня Му Бойко!?! Ааааа? Как така рискува сигурността на държавата и шайката?

Оставам с впечатлението за няколко цели на Номинирания, като се застраховам, че нямат обяснение за нормално мислещия човек:

– Първо, да зарадва всички русофоби и специално психодесните, на чиято подкрепа гербавите разчитат на местните избори.
– Второ, от САЩ са му обещали нещо и се опитва да заработва, ама не му се получава, защото и капацитет трябва да имаш, за да изпълняваш поръчки.
– Трето, има поръчка лично от Баце да уплаши русофилите и противниците на властта за местните избори.
– Четвърто, Урсулката, като е дошла, е поставила това условие и Баце да се включи в атаката на ЕС и САЩ срещу Русия и той, хайванът, изпълнява.
– Четвърто, Номинираният е имал тежък ден и е изнервен от протестите, затова се опитва да блесне.

Когато правото се превърне в бухалка, правовата държава се превръща в диктатура. А там, където няма правова държава, царува беззакоността, репресиите и агресията. И то прилагани от държавата.

Къде ще се спрат? Не знам. Защото границите на здравият разум отдавна са ги подминали и си пасат по зелените пасбища на абсурда!Image title

                                                                                                                        Елена Гунчева

* Снимката е на Дарик радио. На нея се вижда шофьорчето на Мето Илиенски – главен борец с престъпността на Територията и видни бухалки на ГЕРБ.

                                                                                                                       https://svobodnoslovo.eu

Предишна статия

„Хора, бдете!“

Следваща статия

СВОБОДА И СПРАВЕДЛИВОСТ…

Други интересни