СВОБОДА И СПРАВЕДЛИВОСТ…

Автор: Няма коментари Сподели:

ДО ВСИЧКИ бойци, приятели и съмишленици.
Дебелите изтрещяха от страх. Предстоят арести и жестоки репресии. Способни са и на убийства. В ход е изключително гнусно и подло активно мероприятие насочено основно срещу мен, БОЕЦ и журналистите от Биволъ. Мишени са и други граждани и политици, обявени за врагове на мафията.
СТРАХ ТРЕСЕ КОЧИНАТА!
Арестуват ли ме, не се плашете! Не се предавайте и не се отказвайте. Мен не могат да ме уплашат, пречупят, или спрат. Имате думата ми на боец. Моите белезници са техните белезници.
Защитете съпругата и децата ми. Силни са, но ще имат нужда от помощ и подкрепа. Защитете другите бойци и биволите! На всяка цена и със всички средства! Организирайте се в мрежата и излезте пред Министерски съвет! Там е заразата, която ни убива. Живеем в мафиотската и мутренска диктатура на Борисов, Пеевски, Цацаров и Гешев. Гражданите имаме свещеното право да се борим срещу това зло както решим! Отстраняването на Гешев и свалянето на мафиотското правителство на Пеевски и Борисов е най-важната битка на гражданите сега! Това е битката. Казвам го открито с ясното съзнание за последствията.
БОЕЦ имаме ясен план, стъпка по стъпка как да преборим дебелите, как гражданите да си върнем държавата и да стратираме необратими реформи във всички най-важни сфери. Знаем точно какво искаме и как да го постигнем. С разум, смелост и сърце ще се преборим
След моят арест БОЕЦ ще продължи битката. За часове бойците ще се реорганизират и продължаваме. Готови сме за всякакви сценарии. Война е. Статуквото е разклатено и дебелите са в паника. Мутрите с качулките и страха днес крепят тяхната власт. Това е техният край.
Свободата, приятели, за нея се борим и сме готови да платим цената. Близо сме, обречени сме да спечелим тази битка. БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу мафията, в будител на гражданското общество, а това е най-големият кошмар на мафията! Че гражданите осъзнават силата си и има организация, която да консолидира тяхната енергия!
Борете се и никога не се отказвайте. Дори и в ареста ще съм с вас и ще имам контакт с вас – непримиримите. И когато изляза ще продължа битката още по амбициран.
На 12.09 в 15.00ч. БОЕЦ излизаме пред съдебните палати в столицата и страната – „СВОБОДА И СПРАВЕДЛИВОСТ – БИТКАТА НА ГРАЖДАНИТЕ! Елате. Всички.
На съпругата ми и децата – обичам ви. Ще се преборим с всичко. Вие сте всичкото ми. Мариелка, ще доживеем да видим как децата ни живеят щастливи и свободни в собствената си родина! Клетва ти давам.
Споделете и НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ!
Гражданите сме по-силни от мафията!Image title
                          #БОЕЦсрещуМАФИЯТА

                                                              Георги Георгиев БОЕЦ                 https://svobodnoslovo.eu

Предишна статия

Защото границите на здравият разум отдавна са ги подминали и си пасат по зелените пасбища на абсурда!

Следваща статия

Здравейте приятели!

Други интересни