Живеем в диктатура и терор… Съмнявате ли се?

Автор: Няма коментари Сподели:

Живеем в диктатура и терор. Съмнявате ли се? Изказването на всякаква друга мисъл, освен официално одобрената политически, води до репресии и политически тормоз. За съжаление това, което по време на ВСВ не постигна нацистка Германия, сега го постига Европейският съюз под знамето на джендъризма и мултикултурализма. С идеите за обединена Европа и вместо народи – сива управляема тълпа.

Русия винаги е била трън в очите на Европа. Колко пъти се опитваха. Наполеон, Хитлер….сега продължават. Уроци не си взеха. Приписаха си победата във войната, въпреки че се държаха като страхливци. Мразят Русия, защото Русия не приема джендърските им изпълнения и леберализма, който унищожава семейството и морала. А православната църква смятат за основен враг на евроатлантическото общество.

Вече започнаха и с арестите. След като разбрахме, че 500 години турците са „присъствали“ на българска земя, а ние, вместо да прегърнем исляма и да се радваме, задръстено твърдим, че искаме да си запазим вярата и народността си. След като разбрахме, че Баташкото клане е русофилска хибридна пропаганда, след като разбрахме, че на Шипка нямало руснаци и изобщо битката нямала значение, след като разбрахме, че Трети март не е Освобождението на България, след като разбрахме, че нашите сегашни съюзници от добро сърце са хвърляли бомби над София, а гадните руснаци са ни изпили ракията, решиха, че само с убеждаване не става.

В услуга на чужда държава! Шпионаж, държавна измяна. Арест за бившия главен редактор на вестник „Дума“ Юрий Борисов. От Сдружение „Русофили“. Други са привикани на разпити, има и обиски.

Възмутена съм как може българин да служи на чужда държава. Как може българи да разрешат на чужда армия да има военни бази в България? Как може българи да разрешат на офицери от чужди армии да узнават наши военни тайни? Как може в интерес на друга държава, българи да разрешат унищожаването на българската военна техника и орязване драстично на българската армия? Как може всички решения да са в услуга на чужди държави, а не на българския национален интерес? Да си спомним ли един бивш депутат, който гордо се разхождаше с копчета за ръкавели на американска служба за сигурност? Ако се върнем по-назад, при сегашните съюзници на гербавите, какво се случи с „Оня списък“? Ама явно обслужването на чуждите ПРАВИЛНИ господари не е национално предателство!

Да, в България има хора, които са извършили държавна измяна. Шпионаж – не, защото го правят явно, пред очите на всички ни. И тези хора всички ги знаем кои са. Дават ги всеки ден по новините. Те вземат решенията за нас. Те ни управляват. Те, в услуга на брюкселските си господари, са решили да изтръгнат всякаква любов и благодарност към Русия от сърцата на българиите.

Не Ви ли е срам?!? Тръгвате срещу народа си. Неблагодарници за дадената ни свобода. Извоювана с кръвта на руски войници. Не съм върла привърженичка на Русия, но никога няма да забравя, че ако не беше Русия, сега може би българските жени щяхме да ходим с фереджета, а децата ни да говорят на турски. И щяхме да сме забравили, че сме българи. Не Ви ли е срам, продажници!?!

Диктатурата си показа рогата! Терорът няма да спре. Докато НИЕ НЕ ГИ СПРЕМ!

                                                                               Елена Гунчева                        Image title                                                                     https://svobodnoslovo.eu

Предишна статия

Ние погубихме България, всички ние мълчаливците,търпеливците, страхливците, толериращите!!

Следваща статия

Жална ви майка, момичета!

Други интересни