Жална ви майка, момичета!

Автор: Няма коментари Сподели:

И аз съм шокирана от снимките в ПИК…Шокирана съм, че една жена може да се снима в такива пози и да разчита на „гаджето“ си, че няма да ги използва в уречения час… Шокирана съм, че младите жени смятат за забавно да се държат като проститутки и да се снимат как правят секс. Шокирана съм, да, но най-вече от разпасаните женища наоколо, с ей такива политически амбиции!
По етажите на властта са дислоцирани калинка до калинката и знам, че за повечето има подобни компромати. Компрометират ги преди да ги назначат. За да ги контролират, когато ги направят кметици, министърки…Да вършат мръсната работа по обществените поръчки и кражбите от бюджета без да гъкнат. После – политиката била мръсна работа. Не. Мафията и методите й са мръсни и грозни. Примитивни до болка и втръсване. Едни и същи от памтивека насам. А днес мафията е обсебила държавата.
Съжалявам и за момчето, издигнато за кмет. Неговата единствена вина е, че не го е кандидатирал Борисов. Следователно Борисов си отмъщава с компроматите в ПИК срещу жена му затова, че проявява свободна воля – в коя партия да членува, от коя партия да се издига за кмет и така нататък. Мога да продължа с подвизите на Борисов с жените, които издига и „пази“, разказвани ми от достоверни източници, но не искам да правя същото, от което ни се доповръща на всички.
Така че, от висотата на половин век и повече живот, си позволявам да посъветвам младите жени – правете каквото правите, но не е нужно да оставяте компромати след себе си. Порнографията ви принизява до най-ниските социални слоеве и фотографиите с вибраторите ще са живи и след като ви закопаят. На тях ще се дивят децата ви и внуците ви, докато не изпаднете в забвение. Докато фотосесията не се затрие.
Човекът е устроен да се радва безмерно и спонтанно на чуждото нещастие, унижение, провал. Тази завист и злорадство го кара да се чувства добре, според учените – подобряват имунитета по-добре от имуностимулаторите. И тъкмо затова е тоя ненаситен, неистов глад за компромати по целия свят, не само у нас.
Най-важното обаче е, че след подобна фотосесия, душата ви ще бъде окаляна. А тинята в душата най-трудно се чисти. Вие още не знаете, но депресията е ужасно психологическо състояние, от което малцина могат да излязат, без да посегнат на живота си. Пазете душата си чиста и връзката с Духа чиста, ако искате да съхраните психическото си здраве.
Ще дойде време, ще имате семейства, деца. Вие ще сте забравили за секса пред камера, но онези които притежават копията, няма никога да забравят за тях и за вас. Ще се опитат отново и отново, и неминуемо ще успеят да си доставят същото удоволствие, което са изпитали, докато ви снимат. Питайте някой психолог да ви обясни, защо отмъщението е по-здравословно от прошката.
Помислете най-сетне и за душата на вашето бъдещо дете, за вашия бъдещ съпруг, за родителите си помислете, за майка си. Как ще се почустват, ако ви видят унизена по такъв начин пред очите на всички, преди да започнете да се забавлявате и ще видите, че моментално ще ви секне желанието да си разтваряте краката пред камерата.
Помнете, че и след фотосесията с вибраторите – живи или пластмасови, животът продължава и повярвайте ми, – с годините по-леко на нас жените, няма как да стане. Особено, ако в някакъв момент надигнете глава и се опитате да постигнете повече от това, което другите наоколо вече имат.
Жална ви майка, момичета! Пазете се сами! Живеем в държава на мафията и нейните дивашки методи да удържа властта си, за да ни граби.
Бог да е в помощ на заблудените млади души!

                                                                    Нора Стоичкова анализи, коментари, шамари

Снимка на Нора Стоичкова анализи, коментари, шамари.

                                                                                                                    https://svobodnoslovo.eu

Предишна статия

Живеем в диктатура и терор… Съмнявате ли се?

Следваща статия

СОФИЯ СРЕЩУ ВСИЧКИ ИЗВЪН НЕЯ

Други интересни