ТОЗИ ЧОВЕК НЕ Е НА СЕБЕ СИ… ТОЙ Е В ДРУГА РЕАЛНОСТ…

Автор: Няма коментари Сподели:

Баце, моето момче, виж каква е истинската реалност след твоето управление:
• България е на първо място в света сред 250 страни по намаляване на населението. От 9 млн вече сме 6,8 млн., а може би и много по-малко.
• Емигрират по 50-70 000 души на година, все млади хора.
• Намаляваме с 16 души всеки час, но етническите българи намаляват за този час с 19 души, а братята цигани се увеличават с 4 души на час (-16 = -19 + 4).
• Прогнозите на Световната банка, ЦРУ и др. сочат, че през 2050 г. ще сме само 4,5 млн. души, като етническите българи ще бъдат екзотично малцинство от 1,3 млн. души (при 3,5 млн цигани и 0,8 млн. турци), след още няколко десетилетия, според прогнози на ООН, етническите българи ще са 0,3 млн. а впоследствие ще изчезнат напълно.
• Българската нация умира. По смъртност на населението (16,6‰ годишно по последни данни на Евростат) България твърдо заема първо място в света, пред Лесото, Сирия, Сомалия и Свазиленд и др.
• Освен намаляващи и изчезващи, ние, българите, сме и най-болната нация, държим призови места по много заболявания.
• Според данните на НСИ, от починали 110 117 души, най-висок дял смъртни случаи е от болести на сърцето – над 70 хил. души, втора причина за смърт у нас са били раковите заболявания (17 хил.), следват болестите на дихателната система и т.н. Излиза, че у нас всеки ден 238 души, или 10 души всеки час, или 1 човек на всеки 5-6 минути от денонощието умират от инфаркт и инсулт, или от рак. Този факт е многозначителен и показва системата на здравеопазването ни.
• Заедно с печалните факти за смъртността и болестите, трябва да се посочат още и данните за срива на раждаемостта, който е умопомрачителен – от 182 000 раждания у нас през 50-те години на миналия век сега новородените са 3 пъти (300%) по-малко, около 60 000.
По раждаемост сме на 214-то място от 220 държави, като след нас са разни острови.
• Никъде не се оповестяват данните, че 11% от новородените са недоносени, 2-3% са изоставени, 3-5% са с малформации и т.н., а 55% нямат за майчин език българският език, т.е. новородените са от циганския или от турския етнос.
• България се циганизира и турцизира. 1 300 нови джамии!
• Изключително много българи (64% според националния консултант по психиатрия) имат психични проблеми. Особено след мутафчийската карантина.
• Цените на лекарствата в България са брутално високи и са недостъпни за бедните хора.
• Според Евростат 61% от възрастните български граждани са застрашени от мизерия и социално изключване.
• Същото се отнася, според Евростат, и за българските деца – 52% от тях живеят в пълна бедност, лишени от храна, дрехи, обувки и др.
• България е първа в ЕС по неграмотност, 47% от учениците ни са в някаква степен неграмотни. Нарастването на неграмотните е с 6% за 3 години.
Значи, ако този темп се запази, след 27 години, през 2046 г. няма да има нито един грамотен българин, освен ти, Баце, и Шиши.
• Според докладите на Европейската комисия България е най-престъпната и най-корумпирана страна от Европейския съюз. Корупцията обхваща цялото общество, държавата, Парламента, Правителството, съдебната система, здравеопазването и т.н.
• По самоубийства, включително и детски самоубийства, и по протестни самозапалвания от негодувание, мизерия и отчаяние заемаме едно от първите места в Европа и в света.

Въобще България е най-бедната, най-болната, най-престъпната, най-корумпираната, най-намаляващата по население, според световните класации, държава в Европа, и в света, която е рай за местни и чужди монополисти, измамници, крадци на национално имущество, агенти на ДС и простаци-политици.

А българите, според международните изследвания и рейтинги, са най-мизерстващите, най-болните, най-неграмотните, най-покварените (Bloomberg), най-отчаяните и най-нещастните (ООН) хора в Европа и в целия свят.

Кви грандиозни успехи, ква икономика, кви рейтинги, кви хвалби, ква чакалня, кви банки, кви пет лева ве, Баце?
Не виждаш ли – България е в клинична демографска и всякаква смърт, умряла е. Ти я уби!

Не виждаш ли кво става по площадите в цяла България?
Теб никой не те иска! 

Пътувай!

Акад Петър Иванов

Четете моите текстове!
Търсете, купувайте и четете моите книги!
Търсете книгите ми в сайта:
www.tornadobg.com

                                                                                                                       https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Протестът

Следваща статия

ВСИЧКИ КРАЖБИ, ИЗМАМИ, АФЕРИ И ДАЛАВЕРИ – ИЗНЕСЕНИ С ПЪЛНА ГЛАСНОСТ ПРЕД ГРАЖДАНИТЕ!

Други интересни