РОБИТЕ ИМАТ ПОВЕЧЕ ПРАВА

Автор: Няма коментари Сподели:

РОБИТЕ ИМАТ ПОВЕЧЕ ПРАВА

Робството май си има и предимства – господарят трябва да ти осигури покрив и храна и да се грижи за здравето ти, за да му работиш. Сегашното ни положение е по-лошо. Само ние сме длъжни, а държавата вятър я вее на бяла кобила!

Ние, българите, вече имаме само задължения. Като основното е да плащаме, да плащаме, да плащаме и отново – да плащаме! Данъци, такси, осигуровки, глоби, санкции, за услуги, за всяка идиотска и дебилна мисъл, хрумнала на управляващите и реализирана незабавно от дебилните послушници в Народното събрание. Защото там почти никой не мисли. Някои не смеят, а повечето – не могат. И девизът им е: “Да претворим дебилщините в дела.”.

Поредната потресаваща идея е всяка кола да си има технически паспорт, да минава на прегледи през специални пунктове, където да се отбелязва всичко, включително ПТП, промени в конструкцията, километраж и т.н. Познавайки възможностите на гербавите калинки, ще стане като тол-системата. Но не се и съмнявайте, че ще се съберат едни пари. По груби изчисления такова нещо ще струва годишно по около 700 лева на кола. За регистрацията и прегледа! И електронен регистър щяло да има, вероятно пак няколко милиона от нашите пари ще ги похарчи поредната метреса, учила за фризьорка, но поради ценни “духови”качества, назначена за някакъв ръководител.

Кметовете ще ги глобяват, защото не съдействали за убийството на животновъдството в България. И вероятно ще има и други наказания, идват местните избори! Животновъдството трябва да бъде приключено! И да внасяме прясно тридесетгодишно месце от евроатлантическите ни стратегически партньори! Също както сега в България, наричана преди десетилетия райска градина, 80 % от плодовете и зеленчуците се внасят. Дори в Сахара го няма това положение!

И всичко това е заради управляващите. 

ЗА ДА КРАДАТ ОТ НАШИТЕ ПАРИ, ДА КРАДАТ НАШАТА ДЪРЖАВА, ДА НИ УНИЩОЖАВАТ, ЗАЩОТО СМЕ ГИ ДОПУСНАЛИ ДА СЕ ИЗКАТЕРЯТ ПО ГЪРБОВЕТЕ НА НАШАТА АПАТИЯ.

Кога ще кажем “СТИГА”? Когато Ви вземат жилището, когато близък човек почине, защото държавата отказва лечение, когато някоя мутра с джип прегази детето Ви, когато всичките Ви пари отиват по сметки, а Вие храните семейството си с кренвирши и турски хляб?

Дори робите са се изправяли и са се борили. Дори робите са тръгнали срещу една империя. А ние кротко се оставяме да потънем в тъмнината, примирени, че сме последните българи!

Изправете се или България и българите умират!

                                                                                     Елена Гунчева         https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2528309153900590&set=pb.100001645917410.-2207520000.1565648367.&type=3&theater

Предишна статия

БЕЗПОМОЩНОСТ ИЛИ ЗАВИСИМОСТ

Следваща статия

Мечта, падаща звезда и корумпирани предатели на националния стадион

Други интересни