Затова нищо чудно, че българите съвсем скоро няма да ни има…

Автор: Няма коментари Сподели:

Българите сме малодушни и страхливи.
Заслужаваме съдбата си, говоря за етническите българи.

Крадат ни, изнудват ни, лъжат ни, подиграват ни се в очите, прогонват ни по света.

Бие ни кой как свари. Даже за една цигара или за 5 лева ни убиват по селата. С брадви. И изчезваме.

Няма подобен народ по света.

Както няма и народ, търпял близо 6 века робство – 5 века турско робство, после, от 1944 г. до сега, вече 70 години, значи повече от 2/3 век, а и в бъдеще, както се очертава, не му се вижда краят, комунистическо робство, – без да направи нищо. Нищичко!

Напротив, предавал е винаги своите герои и светии, даже не им знае гробовете, гледал безмълвно как беснеят над бащино му огнище, как отвеждат хубава Яна.

Сега у нас – най-висока смъртност в света. Най-ниската раждаемост. Най-голямата корупция.

Национална катастрофа: най-бедната, най-болната, най-престъпната, най-покварената (Bloomberg), най-простата (49 място по интелигентност, последна в Европа), най-нещастната, най-бързо намаляващата и изчезваща нация в света.

Всеки час етническите българи намаляват с 19 души, а братята цигани се увеличават с 4 души; общо намаляваме с 15 души (-19 + 4 = -15).
След само няколко десетилетия няма да има българи в България (Булгаристан).

Етническите българи, колкото сме останали в Отечеството си, приличаме на изцедена мизерна разплута плънка в бедняшки сандвич:
– отгоре ни притиска дебелата и мазна комунистическа (и на ДС) олигархия, винаги на власт чрез ГЕРБ, БСП, ДПС, СДС, ВМРО, НДСВ и др., винаги с парите, откраднала всичко отвсякъде,
– а отдолу ни изтърбушва и изсмуква един малцинствен (засега) ъндърграунд от прости, мързеливи и зли негодници чрез източване на социалната ни система, с кражби, с нагъл тормоз, с все по-безнаказани побои и с ненаказвани убийства.

Двете притискащи ни отгоре и отдолу „общности“ вече изцедиха и обезкървиха докрай българския етнос, тъй като той, малодушен и страхлив, не посмя да се противопостави нито на едните, нито на другите, напротив, той даже и сега се възторгва и гласува за горните, които му взеха всичко, всичко, и пасува и издържа с парите си долните, плаща им маниакално всички разходи, даже и разходите на побойниците и убийците, дава бонуси и приказва като луд за интеграция.

Затова нищо чудно, че българите съвсем скоро няма да ни има.

                                      Амин.

      Акад. Петър Иванов е директор на Демографския институт към Българската академия за наука и изкуства (БАНИ) 

Предишна статия

Щурец и богомолка (съвременна басня)

Следваща статия

Хиляди почетоха 9 май…

Други интересни