АЗ СЪМ ТЪПАНАР, КОЙТО ЧЕТЕ, ГЛЕДА И СЛУША НОВИНИТЕ…

Автор: Няма коментари Сподели:

Аз не съм Митьо Очите, не съм Крокодила, не съм Крушата, не съм Барона, не съм Мечката или друг животински прякор. Аз съм някакъв Любомир Кольовски и няма да попадна в новините. Твърде стар съм, за да бъда суетен. Дори и да ме пребият, убият, оберат, или изнасилят и унижат по какъвто и да е начин. Едва ли специализираната прокуратура ще се занимава с мен, каквото и да ми се случи. Защото не съм бандит, а съм будала, който не минава на червено, спазва тъпите правила и си плаща данъците и таксите.
Аз няма да бъда обект на внимание от страна на премиера, правителството, министерствата и разните им подшефни агенции и служби. Телевизиите няма да ме снимат и журналистите няма да се занимават с мен, защото съм тъпанар. Телевизиите и журналистите имат други, по-важни функции и задачи – те трябва да ми показват, че би трябвало да съм бандит, а не тъпанар. И да ме възпитават в тая посока.И те го правят, като ми се присмиват, че съм оня тъпанар, който спазва правилата и законите.
Аз трябва да гледам турски сериали, Славчо Трифонов, новините на БНТ, да си купувам и да чета дебели булевардни седмичници, да се оставям безмълвно на останалите манипулатори и да си трая, докато съм жив и все още мърдам.
Аз съм длъжен да бъда тъпанар. За вас – не знам. Но, ако можете, опитайте се да не бъдете тъпанари.
                                                                                                                                                                                                   Любо КОЛЬОВСКИ

                                                                                                                                                          https://svobodnoslovo.eu

Предишна статия

БЕЗУМИЕТО С БЕТОННИТЕ ТОПКИ…

Следваща статия

Новата европрокуратура, която ще бъде оглавена от румънската топ прокурорка Лаура Кьовеши…

Други интересни