В ДУХА НА МАФИОТСКИТЕ ТРАДИЦИИ, ПОСОЛСТВОТО НА САЩ ПУБЛИКУВА БИЗНЕС ПРЕДЛОЖЕНИЕ…

Автор: Няма коментари Сподели:

„Изявление на Белия дом

https://bg.usembassy.gov/bg/white-house-statement-bg/?fbclid=IwAR1UZeVR00STNOBz4De57aO-mGeTIUOn5m4BELe2g6ylxOUuUjFmmhxWAMA#.XDTybShuo5U.facebook

ПРЕДЛОЖЕНИЕ, НА КОЕТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТКАЖЕ..

В духа на най-добрите мафиотски традиции, САЩ ни направиха предложение, на което Боку не можа да откаже. Както се казва, веднъж като целунеш ръка на Кръстника, път назад няма. Или си съгласен, или си труп….понякога не само политически, както виждаме от „инцидентите“ с бившите съюзници на САЩ като Садам Хюсеин, Кадафи, Осама бен Ладен, Нуриега и кого ли още не.

Дори бих повярвала на управляващата шайка, че изборът е доброволен и свободен, ако не си бяха изтрили подметките да ходят до САЩ да „преговарят“ – за цени или за комисионни, не стана ясно. А и онзи, американският Джон Съливан, с жълтата убийствена вратовръзка, дойде на място да заяви в прав текст, че изборът е Ф-16 и туй-то! Все едно Ал Капоне да дойде да ти направи предложение да купиш две изби алкохол. И да ти се усмихва и да чака решението ти!. Няма мърдане!

Друг е въпросът защо нашата шайка се е поставила в такава зависимост от САЩ. Многократно съм задавала въпросът „онзи“ доклад за швейцарската банка, публикуван от американското списание за тъмното минало и настояще на Главната Мутра, дали не е допринесъл рязко за насочване на вниманието им към така удобния за манипулиране политик.

За странните меко казано обвързаности на Главната мутра със Световната банка, МВФ и прочие юдейски организации, както и постоянните му посещения в Близкия изток, мога само да гадая в каква връзка са. Но връзка със сигурност има.

Затова и се изнервят толкова много от дебатите за самолетите. Защото не могат да признаят, че няма накъде да мърдат и са им направили предложение, на което няма как да откажат.

Впрочем шестте американски военни бази си действат на пълни обороти. Дори до Ново село ще изграждат нови петролни складове за 50 000 тона керосин. Интересно!

И между впрочем….едно посолство си позволява на страницата си да публикува бизнес предложението на правителството си и да се надява, че България ще одобри избора. А някои протестираха срещу елха и публикуван от друго посолство пост във Фейсбук…..

                                                              Елена Гунчева              http://afera.bg

Предишна статия

МАТЕЯ ГУДЕВ ПРЕД ИРИНА КИРИЛОВА

Следваща статия

ДЪРЖАВНА ПИРАТСКА ФИРМА „ВЕСЕЛИЯТ РОДЖЪР”

Други интересни