ДЪРЖАВНА ПИРАТСКА ФИРМА „ВЕСЕЛИЯТ РОДЖЪР”

Автор: Няма коментари Сподели:

Бе много хляб има в подземния свят. Туй що контрабанда – каптагон, амфетамини, цигари, наркотици, що продажба на оръжие в страни, забранени за търговия. Печалбите не са за подценяване. А когато стане държавна политика….малиии, под пари ще останем. Малкият проблем обаче е, че парите отиват не в държавата, а в главатарите на шайката.

След ОПГ, след продажбата на гражданство на терористи и Сульо и Пульо, след силните съмнения за контрабанда на цигари и наркотици, сега вече се сдобихме и с основателни данни за пиратство. Изпълнено по всички традиции на Веселия Роджър – злият герой – ЧСИ, с въоръжена банда нахлува и пленява кораба, гони моряците и го продава. Класика!!!

МВР не виждало никакъв проблем. Както разбрахме – правителството – също. Много важно, че сме взели на абордаж чужд кораб в наше пристанище! Случват се таквиз неща! Да са си плащали на когото трябва!

На средновековните карти опасните територии са били отбелязвани с бели петна и надпис: „Тук живеят дракони”. На фотофиниш сме на картите на Европа Територията да я отбелязват с черно леке и надпис с череп и кости: „Тук живеят българи!”.

Но понеже трябва да замажем резила, очаквам в най-скоро време да се обяви обществена поръчка за кораб – все пак трябва да върнем нещо на либийците. Е , ще си платят естествено комисионната. И друг път да внимават къде плават…”Веселият българин” бди! Моретата не са безопасни!

                               Елена Гунчева                                 http://afera.bg

Предишна статия

В ДУХА НА МАФИОТСКИТЕ ТРАДИЦИИ, ПОСОЛСТВОТО НА САЩ ПУБЛИКУВА БИЗНЕС ПРЕДЛОЖЕНИЕ…

Следваща статия

ГЕРБ проведе първо заседание на Националния предизборен щаб за европейските и местни избори

Други интересни