ГЕРБ проведе първо заседание на Националния предизборен щаб за европейските и местни избори

Автор: Няма коментари Сподели:

Не отминавайте тази партийна новина от централата на ОПГ: „ГЕРБ проведе първо заседание на Националния предизборен щаб за европейските и местни избори. Беше утвърдена структурата на щаба, който за пореден път ще се ръководи от Цветан Цветанов. В периода 7 – 11 януари 2019 г. Националният предизборен щаб на ГЕРБ ще изработи методическите указания“…

Ето гербаджийските методически указания, с които Цв.Цв. и компания вече десета година крадат изборите:

1) По схемата „Костинброд“ да се избере печатница, фабрикуваща празни изборни бюлетини и вече попълнени такива. Транспортирането на попълнените бюлетини се поема от доверени лица на ГЕРБ.

2) Препоръчително е в селата да се копира моделът „Галиче“ – по възможност в Секционните избирателни комисия протоколите за избор на кмет да се обработват от роднини на кандидатите.

3) В Районните избирателни комисии в София и големите градове да се прилага моделът „Зала Универсиада“ от 2011 г. – депутати от ГЕРБ да надзирават преброяването на бюлетините.

4) Творчески да се използва опитът на пловдивския кмет Иван Тотев, който на видеозапис от 2012 г. инструктира местната структура на ГЕРБ как изборните комисии правят невалидни 30 процента от бюлетините за други партии.

5) Да не се чистят избирателните списъци от т.нар. мъртви души – вотът им е 100 процента резервиран за кандидатите на ГЕРБ.

6) Циганските гета са запазена територия на ГЕРБ. Изключения се правят само за ДПС и ОП, след съгласувателна процедура на национално ниво.

7) Избирателните комисии са алфата и омегата на изборния процес. Да се купуват цели избирателни комисии в малките населени места по актуализиран ценоразпис (5000 лева за шеф на комисия, 2000 – за редови член,1000 – за неграмотни)…

–––––––––

Бележка на автора

ОПГ – Организирана престъпна група.

ОП – Опитомени патриоти

                                                                               Велизар Енчев

                         Новогодишните ЛЪЖИ на Буда!
ПЪРВА ЛЪЖА – „Реализирахме рекордни приходи“.
Пеевски, Борисов, Златев, Домусчиев, Гергов, Минев, собствениците на ДжиПиГруп, ТРЕЙС и още неколцина реализираха огромни приходи. За народа остана да плаща сметката – рекорден външен дълг, инфлация, която изяжда миниатюрният ръст на доходите и увеличение на цените на тока, водата, данъци, застраховки и налози. България продължава да е най-бедната и корумпирана държава в Европа. И да дълбае дъното.

ВТОРА ЛЪЖА – „Особено внимание отделяме на хората в неравностойно положение“!

ДОЛНА ЛЪЖА! Половин година се гавриха с Майките и децата им с увреждания! Подиграваха ги, обиждаха ги, лъгаха ги, сам Буда пожела да му се махат от главата! Това ли е „особеното внимание“? Управляват ни бездушни изроди, за които важни са единствено парите и властта, която им осигурява безнаказаност за престъпленията!

ТРЕТА ЛЪЖА – „Осигурихме огромен бюджет за здравеопазване“!

Това са пари за крадене и източване, а не за болните! През тази година десетки болни умряха, защото ПАРИ НЯМА и държавата ги уби, като не им осигури лечение! За чакащите белодробна трансплантация забравихте ли? За бъбречно болните във Видин забравихте ли? За болниците във Враца, Ловеч, Плевен, Видин и тн. забравихте ли? Тези хора не починаха по божията воля, тях мафията на Буда ги уби!

ЧЕТВЪРТА ЛЪЖА – „Европа ни похвали за съдебната реформа и постиженията в съдебната система“!

КОИ ПОСТИЖЕНИЯ? Нито един внесен обвинителен акт за корупция по високите етажи на властта! За осъдени дори не говорим! Но за ДДСгейт и разкритите от БОЕЦ 16 МИЛИАРДА източено ДДС трябва да говорим! За ДжиПиГейт и разследването на Биволъ, разкриващо най-мащабната корупционна схема в новата ни история, в която са замесени частни компании близки до властта и държавни чиновници и институции на всички нива! За Кръстника на Горанов и безплатните апартамент и вила, разкрити от Фрогнюз и биволите, Европа похвали ли ни? А за депутатите от ГЕРБ дето бяха уличени в източване на ДДС и данъчни измами? А за оня със суджуците? А за „студеният резерв на Доган“ , похвалиха ли ни? А за 43-те милиона подарени на Гергов? А за милиардите, дето Буда подари предколедно на Пеевски за строежа на магистралата? А за задържането на журналиста от Биволъ Димитър Стоянов и румънският му колега Атила Биро, похвалиха ли ни? А за убийството на журналистката Виктория Маринова, и за това ли ни похвалиха? А за ареста на Иванчева и Петрова похвалиха ли ни? А за мракобесните закони, дето превръщат управлението в диктатура на мафията, ченгетата и мутрите, похвалиха ли ни?

ПЕТА ЛЪЖА – „Ще отстраня всички в администрацията, чиито имена излизат в документите за ДжиПиГейт и отстранявам компанията от участие в обществени поръчки“

Това сме го чували и друг път! Да сте чули някой чиновник да е отстранен? И ДжиПиГруп продължава и до днес да лапа милиони от държавни поръчки, грабежа си върви с пълна сила!
Мога да изредя още десетки лъжи. Опитах, но не можах да открия дори една истина изречена от Буда, или поне една дума на която да е устоял. Припомнете си само как искаше Теменужка Петкова да подава оставка заради Гинка и държавата да участва в сделката! После традиционно се отметна, каза, че държавата няма място в частна сделка, а Теменужка се оказа не толкова зависима и корумпирана. Само малко.
Управляват ни най-наглите лъжци, крадци и боклуци, които историята ни познава! Мафия, превзела цялата държава. А с мафията чрез избори, референдуми и манифестации никой не се е преборил. Изринване е нужно и бой до дупка. Гражданите на площадите с ясни и точни искания и готовност да ги отстояват до край!
                                            Георги Борисов Георгиев, Фейсбук

                                                                     http://afera.bg

Предишна статия

ДЪРЖАВНА ПИРАТСКА ФИРМА „ВЕСЕЛИЯТ РОДЖЪР”

Следваща статия

“Дедоларизация” или бягство от господството на долара

Други интересни