ПРАВИЛО №1! БЯГАШ ПРЕЗ ГЛАВА ОТ ГДБОП, КОГАТО ПРАВИШ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО РАЗСЛЕДВАНЕ! ОТ КАКЪВ ЗОР ЩЕ ГИ УВЕДОМЯВАШ? ТА ТЕ СА СЛУГИ НА МАФИОТСКОТО УПРАВЛЕНИЕ!

Автор: Няма коментари Сподели:

Ако имам някаква забележка към Биволъ при разследването им, това е, че са тръгнали да уведомяват ГДБОП. Трябва да си много наивен, когато правиш такова разследване, да уведомяваш МВР, ГДБОП или службите, какво ще правиш, или да искаш от тях да направят това, което трябва. Особено, когато тези служби са пълен слугинаж на мафиотското управление на Борисов.

Никога в разследващата си практика не съм уведомявала МВР, камо ли БОП, какво правя или ще правя, даже обратното – умишлено даже не съм искала и официален коментар, дори и преди публикуване на разследването си, само защото знам, че ТЕ ще прецакат всичко.

Правиш си разследването, гръмваш го и гледаш сеира на насраните институции. От какъв зор си приказваш с ГДБОП?!

Яла съм мръсната попара на бопаджиите.

Дори и когато чистосърдечно, като журналист, решиш да им помогнеш, ще те овъртолят в интриги, лъжи и мръсотии, така че по пълна „постановка“ ще те преебат. Особено, когато разследваш шефовете им и чорбаджите им на власт.

В едно журналистическо разследване пълня тъпня е и да търсиш и „другата страна“. Потърсиш ли „другата страна“, или властовите служби и ГДБОП, смятай, че си вече измислен и всички по веригата са предупредени.

Точно заради това разследващите журналисти плащат особено висока цена заради разследванията си – съдят ги, бият ги, арестуват ги, спрятат им активни мероприятия, само за да ги спрат. А бопаджиите са царе на мръсните пинизи!

Затова никога не си слагайте сами прът в колелото! Не може и оная работа в рая, и ухото на слушалката с ГДБОП.

Правило №1! Бягаш през глава от Групировката ГДБОП, когато правиш журналистическо разследване!

Пък каквото сабя покаже…

                                                 Веселина Томова                       http://afera.bg

Предишна статия

АБЕ СПИРИДОНОВ, АБЕ ГДБОП, ДА СИ ЧУВАЛ ЗА РЕШЕНИЕ НА ЕСПЧ, ЧЕ ЖУРНАЛИСТИТЕ СЕ ПОЛЗВАТ СЪС СПЕЦИАЛЕН СТАТУТ!

Следваща статия

Даниел Кадик: В България открай време се мълчи за тези неща

Други интересни