НАГЛИ СА НЯКОИ ЗАПАДНИ СЛУЖБИ – ПРЕМИСЛИЛИ СА ГО „ПЪКЛЕНИЯ ПЛАН“…

Автор: Няма коментари Сподели:

Никой ли стратег в анализите си не ще да анализира защо бункерът на Азовците е бил до кърмата на кораба и какво би могло да се цели с това.

От една страна е „живият щит“ от български моряци. От друга – какво би станало, ако се случеше нещо с българските моряци.

Евроатлантиците това също са го премислили.

Другите екипажи са били евакуирани твърде рано.

Българите – не.

Ако бяха турци, други европейци или латиноамериканци е едно.

Българи е друго.

Представете си заглавие, ако руснаци са причината за смъртта на българските граждани. Какво се случва с едни исторически обусловени братски отношения между народите ни през годините?!

Нагли са някои западни служби, даже нагъл е слабо определение.

Но руснаците това са го отчели и са пипали ювелирно, доколкото са им позволявали условията.

Какво би се получило, ако краят на моряците ни беше друг.

Антируската пропаганда у нас щеше да удари най-високата си точка.

Това прекалено дълго протакане и уж правене на „операции“ от „спец. група“, помпозно огласявани от премиера ни, които всъщност се оказа, че изобщо ги нямаше и си бяха лъжа, това признание на един моряците – как капитанът в унисон с българските власти и подпартийната им фирма, менажирала кораба, редял непрекъснато „да си стоим тука“ и ги е спирал, говори за едно – че някой е имал необходимост българските моряци да стоят на кораба до финал.

Само че винаги се намира един „луд“, който да излезе извън сценария. И на практика моряците САМИ успяват да си прокарат коридор.

Дали объркаха нечий пъклен план?!

Още имаме български граждани закотвени там.

Дано руснаците са зорки.

Както се чува, да не се окаже, че преоблечени с руски униформи украински националистични формирования са направили необратим „зулум“ на български граждани!

Това ще е голям успех за някои западни специализирани структури. Морските екипажи са чудесна мишена за подобни цели.

Този анализ се потвърждава и от меко казано странното поведение през цялото време на българските власти и подопечната им фирма, собственик на кораба и менажирала моряците, както и от откровените лъжи, насипани от устите на премиер и компания.

Впрочем, осветяването от пресконференцията на съпругите на моряците първо хвърли камък в мръсната локва. Последва „инструктаж“ – „какво да НЕ правят“ съпругите, на повечето моряци запушиха устите след връщането им покрай пропагандния цирк с посрещането на летище Варна, но трима все пак разказаха от първо лице истините. Макар че ако им бяха задавани много по-адекватни въпроси от тези в интервюто, щяхме да научим и други знакови „подробности“.

Мислете! Какво би се получило, ако краят на моряците ни беше друг? И ако руснаците не бяха пресекли нечий зловещ план, който е бил разиграван в нечий сатанински мозък?!

Велин Хаджолов, бивш шеф на ОСА в ДАНС

                    Веселина Томова

На снимката: Снимката е от кратко видео, пуснато от един от моряците и правено от кораба. Вижда се ясно танк и всеки може да си направи извода за „260-те метра“ за които бляботеше Кирил Петков, дето му пречели – има ли или ги няма.

https://afera.bg/

Предишна статия

Едно чуждо посолство бе унижено от собствените си артисти! Кеворк Кеворкян!

Следваща статия

Други интересни