БОРИСОВ, НЕ СИ ИГРАЙ С ОГЪНЯ! КЪДЕ ОТИДОХА 2 МИЛИАРДА? ХВЪРЛЕТЕ ОСТАВКАТА НА МОСКОВСКИ И ВЛЕЙТЕ СИСТЕМИ ВЪВ ВЕНИТЕ НА БОСИЯ, ЗА ДА ЖИВЕЕ!

Автор: Няма коментари Сподели:

Борисов, оставката на Московски може да спаси живота на Босия!

Престани с глупавите си номера и не си играй с огъня, защото на твоята лична сметка и върху няколко поколения след теб, вече има тежък кръвен данък. От това, спасение няма да има.

Министрите се назначават от парламента и той трябва да ги освободи. Затова Босия застана в насипно състояние и с риск за живота си пред вашите нелепи пет депутата, които вие наричате анкетна комисия. Те от своя страна поискаха основанията за исканата оставка. И получиха следното:

1. Продадените над 100 броя шофьорски книжки за 2015 година на напълно неграмотни цигани. Това е доказан факт , не хипотеза.

– ако министър Московски казва, че не знае, значи е некадърен да управлява сектора

– ако знае, значи укрива тежка корупция, следствие на която се избиват граждани по улиците. Не само в България.

– размерът на тази корупционна схема е 25 милиона, всяка година

2. Министър Московски, освен за транспорта отговаря и за други два сектора. За реализиране на „електронно правителство“ са разходвани вече 2 милиарда, а такова не съществува. За справка, Естония реализира този проект с 30 милиона долара = 43 милиона лева.

Къде отидоха 2 милиарда на данъкоплатците?

3. Назначението на тежко корумпиран заместник министър Ангел Попов, който е подсъдим. Знаете кой го назначи, не знаете защо!? Московски не е невинен.

4. Възстановени са на работа 12 служители на ДАЙ София, обвинени като „организирана престъпна група“. Без никакви наказателни санкции, само по административен ред.

5. Смъртно пиян министър, в работно време, управлявайки нерагламентирана моторна шейна, по нерагламентирано трасе, с нерагламентирана скорост и нерагламентиран пътник зад него, се блъска и причинява смърт на дете. Отговорността продължава да потъва във времето. Знаете с каква цел и кой движи този процес към нищото.

Тези пет точки са вече на масата в анкетната комисия, поставени там лично от Босия. Нито една от тях няма нужда от доказване, защото са доказани и се знаят откогото трябва в държавата и извън нея. Има и много други доказателства за корупция по високите етажи на властта в Министерството на Московски и не само, но представеното по-горе е напълно достатъчно за оставката му днес.

Борисов! Зная, че вече си изгубен в превода. Изхабен, престъпно самоуверен и дълбоко циничен. Това са последствията – знаеш от какво. Хвърлете оставката на Московски и влейте ситеми във вените на Босия, за да живее! Останалото все някак ще се реши! Послушай ме…

НИКОЛАЙ МАРКОВ                                        Николай Марков              http://afera.bg

Предишна статия

СЪБУДЕТЕ СЕ! ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ ЩЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ ВЕЧЕ ПОДГОТВЕН ОТКРИТ КОНФЛИКТ! РАЗПУСКАНЕ НА ПАРЛАМЕНТА – ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ ВЪЗМОЖЕН БЕЗКРЪВЕН ПРЕХОД ЗА ВРЪЩАНЕ НА ДЪРЖАВАТА

Следваща статия

Кеворк Кеворкян коментира

Други интересни