СЪБУДЕТЕ СЕ! ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ ЩЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ ВЕЧЕ ПОДГОТВЕН ОТКРИТ КОНФЛИКТ! РАЗПУСКАНЕ НА ПАРЛАМЕНТА – ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ ВЪЗМОЖЕН БЕЗКРЪВЕН ПРЕХОД ЗА ВРЪЩАНЕ НА ДЪРЖАВАТА

Автор: Няма коментари Сподели:

Докато преднамерено отвличат вниманието с козички и овчици, зад които всички други човеко-овце се подредиха в миг, управляващата мафия направи следното:

– даде 500 милиона /половин милиард/ в ръцете на ключов политически играч, скрит зад венецианска маска. Виртуозен пилотаж в корупционната практика.

Медиите мълчат!

– опрости 56 милиона на другаря Домусчиев и разбойниците му, като на практика ги извадиха от джобовете на българските граждани.

Медиите мълчат!

– доубива Босия, който е на една крачка да разкрие пред лицето на цяла Европа корупция по високите етажи на властта, в размер няколко милиарда евро. Милиарда.

Медиите мълчат!

– направи лобистки „корекции“ на законодателството с което ощети приходите в държавата за няколко стотин милиона годишно.

И всичко това, само за последния месец!

Господа, заставам твърдо зад необходимостта от СПЕШНО РАЗПУСКАНЕ НА ПАРЛАМЕНТА и прецизно въвеждане на НОВ ОБЩЕСТВЕН ДОГОВОР. Това е единствения безкръвен и напълно възможен преход към връщане на държавата на гражданите. Другата форма за възвръщане на справедливостта ще ни върне в едни други мътни времена, ще погинат много невинни хора и ще бъде използвана от политическата мафия за изчистване на нейната лична наказателна отговорност натрупана през целия преход. Чужди интереси ще се възползват от евентуален и вече подготвен открит конфликт! Събудете се…

НИКОЛАЙ МАРКОВ                                           Николай Марков             http://afera.bg

Предишна статия

«Растение, убивающее рак с метастазами!» Оно всегда было под ногами.

Следваща статия

БОРИСОВ, НЕ СИ ИГРАЙ С ОГЪНЯ! КЪДЕ ОТИДОХА 2 МИЛИАРДА? ХВЪРЛЕТЕ ОСТАВКАТА НА МОСКОВСКИ И ВЛЕЙТЕ СИСТЕМИ ВЪВ ВЕНИТЕ НА БОСИЯ, ЗА ДА ЖИВЕЕ!

Други интересни