Люба Кулезич: Цацаров, Борисов, Пеевски, Гешев и Цветанов ще понесат наказание по законите на Вселената

Автор: Няма коментари Сподели:

Люба Кулезич

„И Цацаров, и Борисов, и Пеевски, и Гешев и Цветанов, и всички отговорни за върховенството на закона, по някакъв начин ще понесат тежко наказание. Не знам дали ще бъде в личен план, но ще стане – това са законите на Вселената“, коментира Кулезич пред телевизия Евроком.

Тя подчерта, че хората са загубили доверие в управляващите, че те имат нужда от политически водач, в който да повярват.

 „Т.нар. политическата каста, пасмина, орда или каквото и да е е загубила всякаква връзка с народа и второ – тя е окупатор, тя е крадец на доверие, тя е убиец на доверие. Хората не вярват!“, подчерта Кулезич. Според нея е необходимо да се появи „истински, саможертвен лидер, готов да страда за хората и те да го разпознаят, политическа формация, която да печели довери, да има визия, която да дава яснота на хората“.

 Люба Кулезич подчерта, че на България е необходим политически водач като Чърчил, „а не фюрер или тартор, тогава това обществото ще се отвори, хората ще повярват, а сега бягат“.

 Тя даде за пример и юриста Кристиян Таков, който по думите й е един прекрасен, автентичен човек. Кулезич припомни разочарована, че мина една година от смъртта му, а Софийския университе не кръсти дори една зала на негово име.

https://frognews.bg/novini/liuba-kulezich-tsatsarov-borisov-peevski-geshev-tsvetanov-shte-ponesat-nakazanie-zakonite-vselenata.html

Предишна статия

За КОЙ Българска банка за развитие е взела заема от 100 000 000 евро?

Следваща статия

ДОБРОВОЛЦИТЕ, ДОШЛИ ДА ВЪРШАТ ДОБРО, СЕ ПОДЛАГАТ НА НАЙ-ГОЛЕМИ ИЗПИТАНИЯ…

Други интересни