Благодаря на тези, които все пак мислят!

Автор: Няма коментари Сподели:

Тъй като профилите ми са блокирани до края на годината, ще кажа и нещо лично. Виждам много коментари като адвокат как намирам време да пиша и било много съмнително.

Разбирам тези, които не разбират. Мразя да се обяснявам, но заради хората, които наистина са чистосърдечни и се чудят, малко пояснения:
Господ ми е дал ум. Вярно, ощетил ме е с други неща, които аз си знам. Мисля бързо. Започнах да чета от четиригодишна и то без да подбирам – всичко, което ми попаднеше в къщи, където имаше огромна библиотека и в читалището. Мога да прочитам до 400 страници на ден, естествено не целия ден, за няколко часа. Завършила съм УПК стенография и машинопис и съм машинописка първа категория, тоест това, което четете като публикация, го набирам като текст за не повече от пет минути и то по-дългите.

Хубавото на професията ми е, че сама си определям работното време. И докато чакам да ми дойде реда за влизане в съдебната зала, все пак си уплътнявам времето с нещо. Винаги мога да отделя 20 минути на ден, за да публикувам във фейсбук.

Някои от вас няма да го разберат или повярват. Нямам намерение да се оправдавам, а само уточнявам. И от адвокат до адвокат има разлика. На някои им трябва цяла седмица да напишат искова молба, на други им трябват два часа за искова молба със същото качество. Въпросът е всеки да се справя.

И ….да, нетърпимостта ми към немислещите е мой огромен недостатък. От който нямам никакво намерение да се отървавам!

Благодаря на тези, които все пак мислят. Те ще разберат какво имам предвид. Останалите – продължавайте да се съмнявате в мислещите, те са си съмнителни и подозрителни. Вярвайте на Слави, вярвайте на Бойко, вярвайте на Мая. В тях не се съмнявате!

                                   Елена Гунчева            https://www.facebook.com/el.guncheva/?redirect=false

Предишна статия

Седмичник с Владо Береану – 15.12.2019 година

Следваща статия

ОСОБЕНОСТИ НА БЪЛГАРСКИЯ ПРОТЕСТ!

Други интересни