…РЕЗУЛТАТ: ЦЕЦКА ЦАЧЕВА МЕ УВОЛНИ…продължение!

Автор: Няма коментари Сподели:

Тази незаконна и опасна сграда ще рухне дори и при земетресение под 5 по скалата на Рихтер и ще погребе под развалините си всички, които са имали нещастието в този момент да са в нея

А колко още такива сгради има , строени от нелицензирани фирми с Бог знае какви материали? 

Дотолкова ли се обезцени човешкия живот в България – до там ли се докарахме!

 Разбира се Станчо Илиев Илиев след като прибира парата от измамените хора и от банката, прави всичко възможно да стане колкото си може по трудно откриваем. Апартамента в който Илиев е живял в гр. Сливен кв. “Българка“ бл.21 вх.“В“ ет.ІІ ап.14 / на този адрес е регистрирано ТД „Айсберг“ ЕООД през 2008 година / е продаден октомври месец 2010 година от частен съдебен изпълнител за неизплатен кредит на банка , но не тази която му даде общо над 190 000 евро кредити. Станчо Илиев Илиев се възползва от това и сменяйки личната си карта не посочва новия си постоянен и настоящ адрес – гр.Сливен кв.“Дружба“ бл.35 вх.“Б“ ап.33 – това е адреса на тъста му – бащата на Десислава Лалева Илиева. В новата  лична карта  на Илиев е записан неистинския адрес в кв.“Българка“ , но който и да го потърси там намира  не него – лъжеца и измамника, клеветника Станчо Илиев Илиев, а  новите собственици.

Уведомих за това органите на полицията в Сливен, доколкото разбрах нещо разследват, защото ме викаха да давам показания, но докъде е стигнало всичко не знам. Междувременно Станчо Илиев Илиев успя този неверен адрес да го използва и пред банка в декларация по ЗМИП и то точно за произхода на тези 50 000 /петдесет хиляди евро/, които получи от братята Желеви – бившите работодатели на съпругата на сливенския окръжен прокурор Пламен Стефанов.

Да, но лично за мен събитията, които се разиграха, в последствие си бяха доста нещо.

След като отказах да си затворя очите пред извършените закононарушения и престъпления и писах до компетентните органи, незабавно получих удар от „прокурорската бухалка“ – сливенският окръжен прокурор Пламен Стефанов по поръчка на бившите работодатели на жена си и на ГЕРБ ми образува досъдебно производство, като няколко месеца по-късно Цецка Цачева ГЕРБ министърката на правосъдието ме уволни дисциплинарно.

Сега водя дела с надеждата истината да възтържествува и виновните да понесат заслужени наказания, но времето ще покаже кой ще надделее – истината или мутренския гербажийски клиентелизъм.

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН РАДЕНКОВ ,

Желая Ви успех в трудната битка, която водите. Пиша Ви това писмо за да видите, че нещата са толкова жалки и трагични не само във Варна. Че са се преплели в смъртоносен за нас обикновените хора възел власт и престъпници.                     

Приложение :

1/  Обяснителна записка

2/ Декларации за съответствие – №№ 1 ,3 ,10 всички от 07.02.2011 год.

3/ Бетонов дневник

4/ Копие от кадастрална карта ПИ идент.№ 67338.516.332

5/ ЧИ на ПУП  УПИ – ІІ-6613 кв.330 по плана на Сливен

6/ Протокол определяне на строителна линия, окомерна скица , координатен регистър на чупки на сграда от 07.12.2007 год.

7/ Геодезическа снимка

8/ Комбинирана скица

9/ Разпечатки Агенция по вписванията – Търговски регистър за ТД“Айсберг“ ЕООД и ТД „Радо -6″ ЕООД.

25.06.2018 год.                  

                        С уважение : Иван Александров Киряков

                                   Сливен                                   http://afera.bg

Предишна статия

На война, като на война…

Следваща статия

ДОКАЗАХ НЕЗАКОННА И ОПАСНА СГРАДА НА ГЕРБАДЖИЙСКА ФИРМА. РЕЗУЛТАТ: ЦЕЦКА ЦАЧЕВА МЕ УВОЛНИ, ОБРАЗУВАХА МИ ДОСЪДЕБНО, А РЕАКЦИЯТА ОТ СИГНАЛИТЕ МИ ЗА ОПАСЕН СТРОЕЖ ДО ИНСТИТУЦИИТЕ – НИЩО И ПОЛОВИНА!

Други интересни