На война, като на война…

Автор: Няма коментари Сподели:

Главният прокурор на Республика България, щял да разследва чрез бултериерите си от НАП Веселина Томова – „Афера“, а предишен, също извънземен нищоправещ главен прокурор, ни разясни, че негова свята милост може да бъде разледвана само Иисус Христос!

Справедлив обществен договор, нали!?

Нещата са кристално ясни и напълно демократични. Европейски, така да се каже. Към коя патриаршия да се обърна, за връзка с шефа? Нали вече така го наричат мафиотите във властта…

Дебатът беше предложен и отхвърлен от „техни дебели величества“! Сега следва обявена от тях война, която ще стопи много мазнини от държавното туловище. Инфарктите и инсултите – при военни маневри! Глупакът си е глупак, бил той и държавен храненик-милионер, с костюм. Сееш ветрове, жънеш бури…

Добре дошли в европейската държава на СИК и свободата на словото Му! На война, като на война.

С юмрука, право в лицето на Милен Цветков, Нова Телевизия се свали от ефир! Добре е да го знае. Печели формалния, но не и моралния вот. И това, лично зная, е спасителен пояс за нея, защото при минимални усилия да бъде независима медия, рискува да бъде купена от ликвидатор. Като много преди нея! А парчетата от тялото й да бъдат разпръснати по цялата земна шир.

Не забравяйте и размахания пръст към другите, напълно свободни медии. Той е далеч по-страшен от куршум, изстрелян право в главите ни..

НИКОЛАЙ МАРКОВ                                                 Николай Марков                http://afera.bg

Предишна статия

БОЙКО И КОНФУЦИЙ

Следваща статия

…РЕЗУЛТАТ: ЦЕЦКА ЦАЧЕВА МЕ УВОЛНИ…продължение!

Други интересни