ПОРЪЧКАТА СРЕЩУ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ИЗПРАТЕНА ДО НАП ОТ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР!

Автор: Няма коментари Сподели:

Днес АФЕРА публикува:

ВСИЧКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ КОРУМПЕТА СВЪРШИХА, ПОГНАХА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА! ПОРЪЧКА ЗА НЕУДОБНАТА – ГИЛОТИНА ОТ НАП – ПРОВЕРКА КАТО ФИЗИЧЕСКО ЛИЦЕ!

Докато Веселина Томова чака получаването на официалния документ, с който и е назначена проверка като физическо лице от НАП – Варна, Томова успя да провери по свои канали откъде идва поръчката.

Оказа се, че ПОРЪЧКАТА е изпратена от Върховна прокуратура /разбирай главния прокурор/ до НАП – Варна, тъй като имало жалба от лице срещу Веселина Томова, което описвало „конкретни неща за периода 2012 -2018 година“.

Името на лицето, което е написало жалбата е ЗАЧЕРТАНО /РАЗБИРАЙ ИЗБЕЛЕНО/, но НАП – Варна трябва да проверяват онова, което той бил написал в жалбата си. А Веселина Томова поставена като априори виновна, трябва да доказва, че не е спечелила 1 000 000 долара от хероин, образно казано, защото и това може да е написало въпросното лице БЕЗ ИМЕ.

През това време ВЛАСТНИЦИТЕ – КРАДЦИ, ОГРАБИЛИ ВАРНА, СА ПАЗЕНИ ОТ СЪЩАТА ТАЗИ ПРОКУРАТУРА И ОТ СЪЩИЯ ТОЗИ НАП! Без никой никога да ги проверява – с жалби, без жалби, все тая – ТЕ СА В СИМБИОЗА С ПРОКУРАТУРАТА, НАП, СЛУЖБИТЕ И ГЕРБ ВЛАСТТА!

След като жалбоподателят е БЕЗ ИМЕ – това лице може да бъде всеки – както Борисов, така и Пеевски, така и Цацаров, така и някой психо бопаджия или мангал авер на гербаджия.

Така НАП – Варна ще проверява Веселина Томова по жалба на някой, който очевидно по поръчка е написал жалба срещу журналистката.

В случай, че проверката приключи в полза на Веселина Томова, Томова дори няма може да осъди тоя мерзавец персонално, защото нали се сещате – СТАЛИНИЗЪМ! – всеки може да напише жалба срещу някого /който трябва и който е НЕПРАВИЛЕН/ и прокуратурата припкаво да нареди на НАП да я действа.

До този момент главният прокурор Цацаров НЕ Е РЕАГИРАЛ ПО НИТО ЕДНА РАЗСЛЕДВАЩА ПУБЛИКАЦИЯ НА САЙТА АФЕРА, ЗА ДА ОБРАЗУВА ПРОВЕРКА СРЕЩУ ИЗНЕСЕНА ОТ НАС КОРУПЦИЯ или корупционна схема! ЕДИНСТВЕНОТО, ЗА КОЕТО СЕ РАЗХЛЕНЧИ ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР БЕ ЗА ЕДНО УБИТО КУЧЕ.

Цацаров действа със скоростта на светлината, когато трябва да бъде ударен някой неудобен за Властта ИМ, но е глух, сляп и ням, когато трябва да образува проверки срещу крадците от Мафията, която управлява държавата.

В периода 2012 – 2018 година Веселина Томова изживя най-тежкия си период с гледането на тежко болната си майка.

Стократно да ви се върне, мерзавци, стократно! И отсега да ви обадим – в гроба няма да занесете нищо. Нищичко. Освен онова, което е в душата ви, и заради което ще се пържите!

                                       Afera.bg       http://afera.bg                       

Предишна статия

Колко му е да си купи остров?!

Следваща статия

БОЙКО И КОНФУЦИЙ

Други интересни