Колко му е да си купи остров?!

Автор: Няма коментари Сподели:

Българинът коментира надълго и нашироко в нета информацията, че премиерът Борисов си купил гръцки остров. Едни го поздравяват иронично, други напомнят, че от края на 2015г той влиза в класацията на ФОРБС за милиардерите в Европа. Колко му е да си купи остров?!

Вижте няколко коментара в нета за новия български остров:

 Бойко Борисов си бил купил остров в Гърция. Необитаем. Па умен ни е премиерът! Ако си беше взел населен остров, трябваше да храни “мързеливи гърци”, да им плаща дълговете, че и чашите с узо да им долива. Някой сайтове дори и снимка на острова пуснали – малък и стръмен, няма място за едно футболно игрище, не знам какво ще прави там нашия човек. И друго се чудя – ако до борисовия гръцки остров доплува лодка с бежанци, къде ще ги регистрират – в Гърция или в България? Че да знае после Меркел на кого да ги връща. Само едно е смущаващо – що ще налива нашия премиер пари в гръцката икономика, която и без това е каца без дъно, а не вземе като истинските патриоти (или поне като техен коалиционен партньор) да си купи български остров – кеф ти Белене, кеф ти Болшевик (или както там сега му е името). Но все пак прави му чест на Борисов, че не е като оня муфтаджия Фердинанд, който през 1913 г. поискал Великите сили да му подарят един егейски остров. То това е най-малкия подарък, който Борисов заслужава да получи от брюкселските началници след гръмовните успехи европредседателство, ама на – извадил пари от джоба си и го купил. 

– Склонен съм да вярвам на гръцките медии които може да се каже че наистина са независими, а не са стиснати като нашите “за гушата” от Правителство, Съд и Прокуратура !
Защото както говорят нашите сънародници живеещи на Запад в тях /вестниците и електронните ни медии/ е вярна само: ДАТАТА !

Всеобща тайна е че от края на 2015 година този човек влиза в класацията на ФОРБС из между милиардерите в Източна Европа !
Така че покупката дори и на остров от негова страна /макар и с подставени лица/ си е една детска игра . . . 

 За кой остров става въпрос ? Колко пари е дал за него ? Едва ли има някой, който се съмнява, че може да си го позволи, а и след тия прегръдки с Ципрата, знам ли ??? А това, че гръцките медии са писали за новата придобивка е интересно ? Само не разбрах, кои са “долните, жълти лъжци” българските или гръцки медии !?!? Може и да има нещо в това “нещо”, щом Боко толкова яростно се дърпа, факт е че когато го притиснат точно така прави ! Ще следя гръцките обяви утре дали спешно не се продава наскоро купен остров хаха !

 – Гинка не му дава ЧЕЗ, т.к. Пеевски й дал назаем необходимите пари. И сега Борисов какво да направи, трябва да си вложи някъде парите и имало изгодно острови. Едва се е уредил, т.к. Путин И Ердоган му били конкуренция. Тежък е пожарникарският живот, а като поемеш задачи, за които нищо не можеш да направиш, е още по-тежко.

 Ненапразно се гневи ,,бай Ганьо” той сигурно има няколко, а те му приписват само един в Гърция. За ядосване си е, не може така. И всичко ние ,, мили съграждани” сме му купили. Хак ни е. Вие го избрахте и продължавайте, а после ревете пак. А колкото до майките, самия той каза с неговите уста ,, И ДА МИ СЕ МАХАТ ОТ ГЛАВАТА “. Ето това е приказка на един “истински” български “държавник”. В днешно време човек винаги може да си върне един запис и да го види и чуе отново. Е, стига да иска.

https://frognews.bg/novini/netat-zavria-borisov-kato-ferdinand-iska-egeiski-ostrov.html

Предишна статия

Какво разкри вотът на недоверие към “Борисов III”

Следваща статия

ПОРЪЧКАТА СРЕЩУ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ИЗПРАТЕНА ДО НАП ОТ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР!

Други интересни