…ВРЪЩАТ СЕ 90-ТЕ ГОДИНИ! …

Автор: Няма коментари Сподели:

АФЕРА разполага с информация, която е достъпна до много тесен кръг и я оповестява, за да предупреди, че се задава кървава война за Варна, като на практика се връщат 90-те години с техните мутренски прийоми на действие.

АФЕРА разполага с брилянтна информация, че за действията, които са се случили преди дни във Варна, знаят ДАНС и определени служби в МВР, но УМИШЛЕНО бездействат, защото поръчката, която се осъществява, идва от НАЙ-ВИСОКО ПЕРСОНАЛНО МЯСТО.

АФЕРА разполага с всички имена на действащи лица в историята, но няма да ги посочи персонално, поради факта, че поръчката се изпълнява ОТ НАЙ-ВИСОКО МЯСТО с БЕЗДЕЙСТВИЕТО НА СЛУЖБИ И ПРОКУРАТУРА, което означава, че вместо да бъде овладяна изключително критичната ситуация, която може да доведе до кървава гангстерска – бизнес война за овладяването на Варна, виновникът, който ще бъде посочен ще е този, който казва истината – т.е. АФЕРА.

АФЕРА предупреждава отсега главният прокурор Сотир Цацаров, за да не стане после – не знаехме, не чухме, не видяхме, когато дойде време да бъдат броени гилзите и труповете.

И така:

Преди дни, посреднощ, в дома на високопоставен шеф на изключително стратегическа от икономическо значение фирма във Варна, известен като „муш“, нахлуват около 30 едрогабаритни лица, да не кажем мутри, и го заставят моментално, с моментално осигурен нотариус, да прехвърли всичките си акции от фирма, зад която стои той и която върти заведения, атракциони и всякакви дейности, „облагородяващи“ една нова атракционна част, свързана със стратегическата от икономическо значение фирма.

Трийсетината „гардероби“ са пратени от София и са на подчинение на две култови мощни фигури в някогашния ъндърграунд, понастоящем трансформиран в бизнес, а поръчката е с „доброто“ на Най-Високопоставеното управленско персонално място в държавата.

Въпросният високопоставен служител не гъква и изпълнява всичко, което искат от него.

ДАНС и някои служби от МВР са напълно наясно какво се случва, но мълчат умишлено, не се намесват, а само наблюдават, тъй като не смеят да попречат на поръчката дошла от Най – Високото персонално място в държавата, изпълнена чрез съмнителни структури.

Така, една голяма част от атрактивна нова зона във Варна влиза в ръцете на софиянци по почина и методите на 90-те години.

Преди фирмата да бъде овладяна по този почин с методите от 90-те години на миналия век, същата фирма е „отчитала“ на един министър от сегашното правителство, а чрез него Нагоре. Въпросният министър, за който всички питат защо досега не е напуснал поста си, в скоро време ще бъде сменен обаче, тече иначе инфо от брилянтни източници в ДАНС.

Случилото се е ЗНАК за тотално овладяване на Варна от „шопите“, тъй като атрактивната зона, пришита към стратегическата фирма, чийто шеф е налазен от трийсетината софийски мутри, е база за всякакъв бизнес – от контрабанда на всичко – до увеселителни атракции.

Огромните парични потоци, овладяни по насилствен път от „шопите“, ще позволят за директно овладяване и на различни сфери във Варна – от икономически, властови до политически.

Във Варна обаче съществува и друг мощен икономически конгломерат, който е бесен от така развиващата се ситуация, запознати са брилянтните ни източници от ДАНС, което неминуемо ще доведе до директен сблъсък.

Така Варна се връща в началото и средата на 90-те години, когато войната бе: „Варна срещу „шопите“ и тогава именно представители на ъндърграунда във Варна осуетиха нашествието на „шопите“, което бе признато и от бивши висши кадри на МВР, запознати издъно с тогавашната ситуация.

Сега на всеки, който се е питал – защо във Варна натрапчиво и настойчиво продължава да стои начело на ОД на МВР т.нар. „софийска бригада“, с бездействащи столични МВР кадри, защо натрапчиво и настойчиво бе толериран бездействащия шеф на окръжна прокуратура и сега – шеф на апелативна прокуратура – Владимир Чавдаров и защо натрапчиво и настойчиво има бездействаща ДАНС – Варна, картинката трябва да започне да му изсветлява.

                                                  Afera.bg               http://afera.bg    

Предишна статия

НЕЗАКОННО И ПРЕСТЪПНО се изсичат масово здрави дървета…

Следваща статия

Босия пред Фрог: Управляват ни хора, които не е трябвало да се раждат

Други интересни