Босия пред Фрог: Управляват ни хора, които не е трябвало да се раждат

Автор: Няма коментари Сподели:

Николай Колев-Босия

Нас ни управляват хора, които не е трябвало да се раждат. Те са най-безсмислените хора, жертви на несполучлив аборт. Това каза пред Фрог нюз писателят-дисидент Николай Колев-Босия, който от 10 дни гладува в знак на протест срещу продажбата на шофьорски книжки и корупцията в държавата.

Ще им покажа на тези  синковци аз какво мога. Те не са политици , уж са дали клетва да работят за интересите на народа. Те не само, че са го забравили незабавно, а правят точно обратното. Те са мафия, престъпна банда.  Това, което правят българските политици  е дълбоко неморално. Лошото е, че такива ги избират с надеждата, че нещата ще се оправят  от само себе си. Духовният  мъртвец нищо духовно не може да ти даде. Той е машина за л…а.

 Сега назначенията по върховете идват от задкулисието, от библиотекаро -сарайската  групировка. Политикът поне трябва да знае какво значи закон.  А нашите си нямат понятие за нищо. Нямат стратегия , работят на парче. Какъв политик е Цвета Караянчева ?  Всъщност по Конституция над нея няма никой. Да наричаш „Портакала “ „Слънце“ не съм съгласен. Той е един селски тарикат.

 Бих се самоубил, ако не свърша това, което духът ми иска. Ще извърша предателство. Страх ме  е не от борбата, а де не предам себе си. Да не тръгна към физическо оцеляване. Защото това е сто процента духовна умиране. Ще гладувам, докато не ми изпълнят исканията. Докато си отида. Обрекъл съм се на саможертва, не на смърт. Все някой някога трябва да направи нещо. Да постави ценностите над силовите материалистични неща. Материята е много по-слаба от духа.

 Аз искам  четирите принципа-охолен живот, власт и пари, дирижирано здраве да се заменят с чест, достойнство, състрадание  и солидарност. Нека да видим чии принципи ще победят-моите или техните?  Не говоря за сега, а за следващото столетие. Не мисля ден за ден. Знам, че ще успея. Сега или след време. Ще успея, както са успели Исус Христос и  Махатма Ганди.

 Най-малката ми дъщеря Рада  е на 17 г. и не ме разбира напълно. Нищо не ми казва. Гледа ме и се чуди. Вече почти нямам глас , но силите ми идват не от тялото, а от духа. Той управлява  тялото. Ако беше обратното, това щеше да означава, че всички сме духовни мъртъвци.

 В България няма обикновени хора. Има шепа мислещи. Аз  тях ги наричам  обикновени. Тези, които избират негодници, те не ме интересуват. Разчитам не на тях, а на тяхното четвърто-пето поколение.  Не се чувствам самотен в тази битка. Вече имам последователи. Това е още едно доказателство, че ще успея.

https://frognews.bg/novini/bosiia-pred-frog-upravliavat-hora-koito-triabvalo-rajdat.html

Предишна статия

…ВРЪЩАТ СЕ 90-ТЕ ГОДИНИ! …

Следваща статия

Световната банка: 42% от 15-годишните българи са функционално неграмотни

Други интересни