ЖУРНАЛИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА ДВА МОДЕЛА – НАГРАДЕНИ ИЛИ ОТРЕЧЕНИ!

Автор: Няма коментари Сподели:

Журналистите в България са два модела – наградени или отречени! Мен ако питате е по-добре да си отречен от мафотска власт журналист, защото другите ги очаква лоша поличба. Ще изчакаме, ще видим.

И така, ако си отречен журналист, непризнат, отхвърлен, беден и огорчен от професията си бял гълъб – ти си на прав път. Веднага провери по собствените си канали и ще разбереш, че в България има вече частни морски пристанища. Това е строго-секретна политическа тайна! Една птичка ми каза, че направо от ЕС са намерили технологията това да се случи тихомълком в държавата ни. Лично един цар е лобирал, защото пристанището е мястото на което и той отдъхва – язди там неуморно разни моторни катери и луксозни яхти. Царска му работа! С царската паплач!

Странно, но точно на това място се награждават и журналисти, за особенни заслуги към автокрацията! То и каква друга да бъде царската власт, скрита зад здравия селски и бандитски банкянски гръб, аме нейсе. В нашата родина пристанище да имаш! И за фолк певици може да се жениш, после да ги наритваш и каквото друго си поискаш. Недосегаем.

Щом до теб е царят и ти си цар, нали?

Пък в съседство на твоето пристанище е пристанището на Шиши – дебелия цар. Имаме си един цар аристократ и няколко царе от работническо селски произход – богат народ на царе сме ние българите! Какво от това, че ни е останало да въртим само едни наркотици, оръжие и прочее дребен политически бизнес – и за журналистите ще има. То в тази държава всички са гладни – вечно гладни. С ненаситни мафиотски или лакейски търбуси…

НИКОЛАЙ МАРКОВ                                                      Николай Марков          http://afera.bg

Предишна статия

БОЙКО ПРИ ПУТИН – ОЩЕ

Следваща статия

ЕДИН КОНЦЕРТ, ТРИ ДАТИ, ЕДНО БЕЗСМЪРТИЕ !

Други интересни