Против проекта на ГЕРБ са Камарата на архитектите и Сдружението на общините…

Автор: Няма коментари Сподели:

Докато пускаме незаконните безумия, строени от близки до ГЕРБ, като къщата на „Вичо“ „Хидрострой“ на брега на морето и кръчмата на Пепи Лашов – авера на Бойко Борисов баш на пясъка на плажа на Кабакум, Цветан Цветанов и ГЕРБ пробутват изменения в закона, който ще узакони всички незаконни строителства, както ще узакони незаконното чрез изработването на нови ПУП.

ГЕРБ са внесли проект за изменение на ЗУТ, който възстановява „узаконяването“ на незаконни строежи, включително чрез изработване на „подробни устройствени планове за узаконяване“.

Проектът ни връща в нормативната уредба, действала до 1998 г., когато се направиха емблематични сгради като хотел „Дюн“ на Слънчев бряг и хотела на Косьо Самоковеца на Боровец.

Тук може да видите проекта на ГЕРБ за изменение на ЗУТ за узаконяване на незаконното строителство, като според брилянтни източници на АФЕРА лицето Цветан Цветанов натиска за този проект:

ZUT

Против проекта на ГЕРБ са Камарата на архитектите и Сдружението на общините, чиито становища можете да видите тук:

KAMARA ARHITEKTI

SDRUJENIE OBSHTINI

Afera.bg

На снимката: Къщата на брега на морето в курорта Св. Свети Константин и Елена на собственика на любимата фирма на Борисов, Цветанов и ГЕРБ – Хидрострой – Велико Желев, наричан от аверите Боко и Цецо – „Вичо“.

                                                                     http://afera.bg

Предишна статия

Милорад Додик: Ние, на територията на бившата СФРЮ, сме един неуспешен експеримент

Следваща статия

Първо прочете това нещо, което си е абсолютно нищо, но е откровен опит за цензура върху медиите

Други интересни