До „ ТРАКИЙСКИ СВЯТ” АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА „ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ”

Автор: Няма коментари Сподели:

       Вече взех решение. Ще гласувам на 26 март 2017 година за „Обединени патриоти”. Прочетох няколко програми на партии, участници в изборите. Най- много ми хареса програмата на Националния фронт за спасение на България, ВМРО и АТАКА.Тази коалиция, наречена „Обединени патриоти”,  наистина е разбрала народът какво   иска и е написала програма, която да хареса на избирателите.

   Ще гласувам за тях, защото  искат развитие на икономиката, което ще ни спаси от безработица.

    Ще гласувам за тях, защото ще се борят за триста лева минимална пенсия и ще искат 20 процента от данъците да остават в общините. Само така нашата община ще има допълнителни пари, за да се развива в областта на икономиката, селското стопанство, туризма…

    Ще гласувам за тях, защото стремежът им ще бъде да се дават социални помощи само срещу действително положен труд. Знаем една част от обществото как смучи народните пари и нищо не работи.

    Ще гласувам за тях, защото те искат да се въведе в училище предмет „Патриотизъм”, за да знаят децата на България колко герои има и колко велика нация сме. Освен това те предлагат да има военно обучение в училищата, за да са готови младите да бранят страната ни. Искат още да има наборна военна служба и на мен това ми харесва, защото сега момчетата ни приличат не на мъже, а на примадони.

    Ще гласувам за „Обединени патриоти”, защото те искат да се приеме закон за българския език и право на глас да имат само тези, които имат основно образование.

    Ще гласувам за тях, защото те искат справедлив съд, а това е най- важното за сега – народът да повярва, че престъпниците ще отидат там, където им е мястото.

    Ще гласувам за тях, защото те са патриотите, които искат на нашата българска земя да няма чужди военни бази.

    Ще гласувам за защитниците на уникалната българска природа, за тези, които искат отстраняване от властта на протурските партии.

    Ще гласувам за „Обединени патриоти” и затова, защото имат в нашия Общински съвет в Хисаря общински съветник от Националния фронт за спасение на България. Чрез него ние разбрахме какво са правили едни общински съветници, как са използвали властта, как са вземали земи без търг и конкурс, как са променяли заради тях планове, как са използвали европейски пари и как той им попречи да направят и други поразии в общината.

    Ще гласувам за „Обединени патриоти”.Те са моите  хора.

                                                                                       ВАШ ЧИТАТЕЛ

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО  НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Предишна статия

Костадин Костадинов: задължително въвеждане на образователен ценз!

Следваща статия

ОБЕДИНЕНИ ПАРТРИОТИ ПРЕД ИЗБОРИТЕ!

Други интересни