ТАЗИ ВОЙНА ВЧЕРА Е БИЛА, МИЗЕРНИЦИ…

Автор: Няма коментари Сподели:

Аз наистина, съвсем, ама съвсем, съм изумена от факта, че никой телевизор не спомена днес думата фашизъм. Изглежда е много страшно. Може би ще ги разпънат с четири коня в четири различни посоки или ще им забиват клечки под ноктите, или ще им изядат децата за вечеря.

Бе, кви хора са тия журналисти? Това не е нормално. Сякаш тия малки и жалки, умствено увредени, очевидно журналя, ако не я споменат тази дума, ще изчезнат милионите загинали, ще изчезнат Русия и окупирания Ленинград, ще изчезне факта за бомбардираната и разрушена София и хилядите загинали. Нямало е да ги има Менгеле, Хитлер, Гестапо, концлагерите…

И колко са доволни с мизерните си новини и интервюта. Жалки сте. Много дребни, жалки, подли, продажни душички имате. Стигна се дотам, че скъпия котюм, луксозната кола, луксозния живот са по-важни от истината, от елементарното човешко съчувствие. Та тази война не е била преди хиляда години, вчера е била, мизерници….

Независимо от различията в политическите ни убеждения, независимо от разликата в икономическия ни статус, трябва да сме на едно мнение за този период от човешката история – било е страшно, ужасно, нечовешко…за тези, които имат мозък, разбира се.

                                       Виктория Тинтерова                                http://afera.bg

Предишна статия

Организация разкрива подробности за укритите милиони на Пеевски

Следваща статия

НАЙ-ТЪМНО Е ПРЕДИ ЗАЗОРЯВАНЕ

Други интересни