ДОКАТО ТРЕЗВЕНИКА ЮНКЕР ГАЛИ БАЦЕ ПО КРАТУНАТА, МОРАЛИСТА ДОЛ БАРА ФАНДЪКОВА ПО БАДЖАЦИТЕ, А ПЛЕВНЕЛИЕВ РАЖДА СЪС СЕКЦИО, ЩЕ СМЕ/СТЕ ДЕБИЛИ! АЗ ЗАДРАСКВАМ СМЕ! А, ВИЕ!

Автор: Няма коментари Сподели:

Отдавна не съм се изказвал за Баце и антуража, нищо ново в поведението му! Свикнахме на простотията му. Дори великото му интервю в Келнерска телевизия не разклати блатото! Три-четири коментара какъв простак е и колко е тъп и какво от това!

Изгони търговците от РАЯ, но той остава в милиардеркия си рай! И всички, които му отчисляват пътя към неговия свят! Да се свети името им, той ги знае!

И Георги днес е убил някакъв змей, най-вероятно домашния! Ама, нЕма го баш Георги, да утепа змея от Банкя! Некои се молеха на сръбски Георги да се казва Сретен, ама лъжа е, лъжа е, Сретен бе платен!

Други рИват за помощ отвъд океана! Пука им на изрусените! Както и на евро юнкери, шулци, долчета и тем подобни! Не ги тресе треска Кой е на територията, щом заделя! А, Баце ги научи, че може да се връща от европари! Докато трезвеника Юнкер гали Баце по кратуната, моралиста Дол бара Фандъкова по баджаците, а Плевнелиев ражда със секцио, ще сме/сте дебили! Аз задрасквам СМЕ!

А, ВИЕ!

ИВАН ПЕТРОВ                                                     Иван Петров

адвокат, прокурор на столична апелативна прокуратура /1995 – 2008/

                               Колаж: Матей Димов                           http://afera.bg

Предишна статия

ИМА НЕЩО ГНИЛО И… В СВЕТА ГОРА… С КОГО Е ТАЙНАТА СРЕЩА?!

Следваща статия

3.71 КАК ГОТИНО НИ УПРАВЛЯВАТ, А ВИЕ СТЕ ЕДНИ ТЪПАЦИ И НЕ ГИ ВИЖДАТЕ ТИЯ РАБОТИ, ЗАЩОТО СТЕ НЕБЛАГОДАРНИЦИ И МЪРЗЕЛИ БЕЗПОДОБНИ…

Други интересни