3.71 КАК ГОТИНО НИ УПРАВЛЯВАТ, А ВИЕ СТЕ ЕДНИ ТЪПАЦИ И НЕ ГИ ВИЖДАТЕ ТИЯ РАБОТИ, ЗАЩОТО СТЕ НЕБЛАГОДАРНИЦИ И МЪРЗЕЛИ БЕЗПОДОБНИ…

Автор: Няма коментари Сподели:

3.71 хич не била лоша оценка за правителството. Добър за правителството, вика Антоанета, професорка*… 

Аз не знам как е станала е професорка, ма със сигурност не с акъл. Не е и с красота, щото прилича на моп** с очила. Чудя се, аз ако можех да харесам дори за миг герберизма, дали можех да стана поне ена професорка по фотогафия или поне ст.н.с II степен. 

А пък професорът Константинов вика, че вече сме 50% от стандарта на средноевропейския. Аз не знам къде ги видя тия проценти? А и се чудя защо мрънкалото*** не е професор, така хубаво мрънка.

Да се върнем на оценката – 3.71. Да поразсъждаваме малко като един Поаро – ако професорката харесва тва 3.71, начи тя е имала по-ниски оценки, следователно тя е двойкаджийка, следователно моментално трябва да бъде разпрофесорена!

Михаил Константинов тури точката на важния разговор – гърците живеят в измислена държава, ние в истинска, понеже те дължат много пари, а ние не. 

Разговорът беше за това как готино ни управляват и колко е хубаво, а вие сте едни тъпаци и как не ги виждате тия работи, ма то е защото сте тъпаци, неблагодарници и мързели безподобни. Тва при Николаев

При господин Хекимян друга тройка, доста по-симпатична, каза обратното. Аз се тревожа, да не вземе господин Хекимян, а именно да остане рязко без работа, което всъщност хич не би било зле. Е, понеже е млад, не му пожелавам, а именно, съвсем без работа да остане, може стане един…., ааа един…. не мога да се сетя за кво става, ама се ще си намери нещо, в което да е добър. Само да не трябва да говори и мисли.

Виж, за Биляна Гавазова не се тревожа, Боби оня ден каза, че и той не чете етикетите, та сигурно би си я взел за личен четец на етикети.

––

* Като се знам къв съм инженер, ме е страх да ида на доктор инженер Ганев за образованието

** МОП – едно за чистене на под

*** Мрънкалото – половинката на Кънчо Стойчев

                                Виктория Тинтерова                          http://afera.bg

Предишна статия

ДОКАТО ТРЕЗВЕНИКА ЮНКЕР ГАЛИ БАЦЕ ПО КРАТУНАТА, МОРАЛИСТА ДОЛ БАРА ФАНДЪКОВА ПО БАДЖАЦИТЕ, А ПЛЕВНЕЛИЕВ РАЖДА СЪС СЕКЦИО, ЩЕ СМЕ/СТЕ ДЕБИЛИ! АЗ ЗАДРАСКВАМ СМЕ! А, ВИЕ!

Следваща статия

Водачът на изтребителите: Срамно е 105-годишната ни бойна авиация да остане без пилоти

Други интересни