КОРУПЦИЯТА СЕ ПРЕВЪРНА В РЪЧЕНИЦА МЕЖДУ ВЛАСТТА И МЕДИИТЕ…

Автор: Няма коментари Сподели:

Усетихме ли как корупцията се превърна в ръченица между властта и медиите? Как професионално си подават топката, за да се получи европейски резултат, че в България борбата срещу злото ври и кипи. Да, ама не! Внушението, че корупцията е някъде надолу, в низините на държавната администрация е в ход.

Какво заяви Борисов на европейските лидери: „В България няма корупция по високите етажи на властта.“ Същото, казано по друг начин звучи разбираемо, че ако искат да видят личните си държавни интереси, реализирани през официалната власт на държавата ни, трябва да забравят обвиненията в корупция „ПО ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ“.

И европейските „лидери“ на мига забравиха тези обвинения, подкрепени от собствените им служби с доказателства!

Те забравиха, защото от България политат милиарди към техните държави по различни начини и форми, но българите не забравят, защото жертвата винаги помни своя палач. И няма как да не си жертва, когато необосновани престъпни дългове, за много милиарди, се трупат за твоя, на децата и внуците ти сметка.

А „нагоре“ всички са доволни!

Остана последната стъпка – внушението, че корупцията е в петима инспектора на ДАЙ, леко хистерична общинска кметица, шеф на районно в Горно Уйно и чистачката в министерство на здравеопазването. За да повярваме всички в това, ръченицата между медии и власт трябва да продължи – всекидневно, напоително, с приклякане и подсвиркване. Корупционно народно творчество под формата на танц с тъпан, на бос крак и изразен силен властнически елемент…

НИКОЛАЙ МАРКОВ                                                    Николай Марков             http://afera.bg

Предишна статия

„РАБОТЕЩА И ДЕЙСТВАЩА“ ПРОКУРАТУРА?

Следваща статия

ЕПОХАТА НА ГОЛЯМОТО ЦЕЛУВАНЕ…

Други интересни