„РАБОТЕЩА И ДЕЙСТВАЩА“ ПРОКУРАТУРА?

Автор: Няма коментари Сподели:

„РАБОТЕЩА И ДЕЙСТВАЩА“ ПРОКУРАТУРА? 

ПРОКУРАТУРА НА БОРИСОВ ЛИ Е ТОВА, ЦАЦАРОВ, 

ЩОМ КАТО ТИ Е ВАЖНО ОДОБРЕНИЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО?!

ЦАЦАРОВГлавният прокурор Сотир Цацаров по Нова тв в интервю от Брюксел, където е по покана на евродепутат, който отдавна трябваше да разследва – виж тук! – вместо да го харесва, както показва.

Заставам зад колегите си. /б.р. за акцията и ареста на кметицата на Младост“/. И ще цитирам тук Никола Филчев, че няма арест, който да не е унизителен. По повод изявлението на Екатерина Захариева /б.р. че е премината мярката при ареста/, важното е, че получих ясен отговор, че това не е позиция на българското правителство… Работеща и действаща прокуратура е неудобна за част от политиците...“

Ние вероятно сме от Левуново. Щото не можем изобщо да схванем как така, априори прокуратурата, която би трябвало да е НЕЗАВИСИМА институция, най-вече от изпълнителната власт, драпа да има одобрението на българското правителство.

Прокуратурата е тази, която трябва да диша във врата на всяко правителство, на всяка изпълнителна власт, но Цацаров повтори два пъти, със задоволство, че му било важно, че позицията за преминаване на границите на нормалното при ареста на кметицата на Младост, не била позиция на правителството, т.е. правителството одобрява Цацаров и сие.

Питаме ние, дето сме от Левуново, каква е тази прокуратура, която се интересува одобрява ли я правителството или не – държанка ли е на правителството, слугиня ли е, поръчкаджийка ли е, проститутка ли е, каква е?!

„Работеща и действаща“ прокуратура била неуодбна на определени среди, вика Цацаров.

Какво и е „работещото и действащото“ на прокуратурата? Че прави нефелни, тъпоумни пропагандни и пиарски акции, напоени с арогантността на някакав си спец. Гешев, съсредоточени в смешно дребни нива, за да ПРИКРИЕ И БЕЗДЕЙСТВА ПО ИСТИНСКАТА ВИСША КОРУПЦИЯ, КОЯТО СЕ ВЪРТИ ИМЕННО ПОД РЪКОВОДНАТА ПАЛКА НА ВИСШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ОТ БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО?

Един ВИСШ КОРУМПИРАН И НЕГОВАТА КАСИЧКА може ли да посочи Цацаров – закован от „действащата и работеща“ прокуратура?! Ама не „закован“, като Цветанов, който така бе „закован“, че да бъде впоследствие оневинен от съда!

Кого лъже Цацаров? И къде си мисли, че живее? В света на Шиши и Боко ли? Въобразява ли си, че някой му вярва изобщо?

Цацаров цитира Филчев. Колко удобно, а? Само че ако беше и една трета Филчев, поне дембелите си прокурори щеше да насмете и да им отвинти тиквите от „командироване“, като няма друг прийом да ги шутира изобщо от прокуратурата. Какъвто и да е Филчев, той поне ЗАСТАНА на изпълнителната власт, в лицето на тогавашния премиер Иван Костов /който впрочем тогава „си го избра“/.

Цацаров „си го избра“ Той – Бойко Методиев Борисов и главният прокурор Цацаров, за когото в началото хората възторжено ръкопляскаха със снимки, като тази, която виждате, ще остане в историята като ПАДЕНИЕТО на един зависим, услужлив и раболепен главен прокурор на този, който си  го избра в притурка с Шиши.

КОРУПЦИЯ НЕ СЕ БОРИ ТАКА, ЦАЦАРОВ! НЕ МОЖЕ ТАКА! КОРУПЦИЯ НЯМА КАК ДА СЕ БОРИ С „НОВ“ ОРГАН, ПРАВИЛНО ПОДБРАН ОТ ВИСШАТА УПРАВЛЯВАЩА КЛАСА, КАКТО И ОТ ПРОКУРАТУРА, КОЯТО СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ОДОБРЕНИЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, ВМЕСТО ДА РАЗГОНВА МАЙКАТА И БАЩАТА НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО, ЗАРАДИ ТОТАЛНАТА КОРУПЦИЯ, КОЯТО НАСАЖДА!

Филмът, който прожектирате с УЖ борене на корупция, е пошъл, нагъл и отвратителен.

Живи и здрави да сте. Може и да не ви пука от нас, дето сме от Левуново, но все някога ще застанете пред Оня Съд, от който измъкване няма. Най-страшният…

                           Afera.bg                        http://afera.bg

Предишна статия

Хълмист плочник за милиони и верижна корупция

Следваща статия

КОРУПЦИЯТА СЕ ПРЕВЪРНА В РЪЧЕНИЦА МЕЖДУ ВЛАСТТА И МЕДИИТЕ…

Други интересни