ЕПОХАТА НА ГОЛЯМОТО ЦЕЛУВАНЕ…

Автор: Няма коментари Сподели:

Урок по съвременна история за 9-ти клас

След епохата на Студената война, дойде епохата на Голямото целуване. Тя се характеризира в това, че всички лидери се целуват непрекъснато и навсякъде. Целуват се когато решават кого днес да нападнат, кого да изключат от нещо, коя държава да глобят с няколко милиона за неспазване на Директивите, когато решават правилните размери и форма на домата.

Когато решат да накажат някоя държава много строго се целуват още повече. Ако решат да пуснат някъде бомби, от кеф се целуват по 5 пъти. Епохата на Голямото целуване се харектеризира също с целокупна и огромна омраза към Путин и заплахи за путинизация на целия цивилизован и нецивилизован свят. 

Българските политици особено се боят от путинизация, защото хората тук са много тъпи. Затова нашите първи държавни и партийни ръководители се целуват особено старателно, че да избегнем тази угроза. За нея предупреждават непрекъснато и извънпарламентарните опозиционни партии. Те също се надяват да влязат в голямото семейството на Голямото целуване. След тази велика епоха следва епохата на Голямото ….обичане.

Тогава всички ще са щастливи, навсякъде ще има камери, за да сме спокойни, всички мъже ще са с коси, и няма да има жени с дебели задни части и къси крака. Децата най-сетне ще са свободно отглеждани, няма да им се караме за нищо, като кокошките-носачки сега, а гейпаради ще има всяко събота. По селата няма да живеят хора, защото е селско да се живее на село.

Цяла София ще бъде осеяна с небостъргачи, а тротоари няма да има, само пръст, защото всичко ще е натурално, каквато е любовта между Макрон и Тръмп.

                               http://afera.bg/               Виктория Тинтерова

Предишна статия

КОРУПЦИЯТА СЕ ПРЕВЪРНА В РЪЧЕНИЦА МЕЖДУ ВЛАСТТА И МЕДИИТЕ…

Следваща статия

В чем смысл жизни?

Други интересни