Петър Кърджилов за Фрог: Организирана престъпна група прати Иванчева в ареста

Автор: Няма коментари Сподели:

Петър Кърджилов

Екипът на Десислава Иванчева в Район ”Младост” започна със съдействието на сдружение ”Зелен Младост” собствено разследване по случая с ареста и обвинението в искане и взимане на подкуп от Иванчева, съобщи пред Фрогнюз Петър Кърджилов, който е доктор по обществени комуникации и информационни науки на Софийския университет, специалност Кризисна комуникация, член е на съюза на учените в България и пиар на общината.

„Работим по най-вероятната версия за нас – предумишлено набеждаване, подготвено от организирана престъпна група”, заяви Кърджилов и допълни: „ Опитват се да запушат всички усти, но няма да успеят! Преди секунди ми звънна Димитър Велин, успяхме да разменим само по едно изречение. Преди това през Viber ме набра колежка от общината (Район “Младост”) и стана същото”.

 Петър Кърджилов е убеден, че влезлият в ролята на посредник в предаването на белязаните пари на Иванчева е участвал в схема за набеждаване на кметицата. „Петър Дюлгеров се е навъртал около Иванчева още от мига, в който тя е поела управленското кормило. Предлагал си е помощта за извършване на редица дейности”, обяснява Кърджилов.

 Адвокат Марковски пък заяви, че по ръцете на Дюлгеров също е имало от мастилото, с което са били белязани парите. Без да е спазен срокът от три дни, днес защитниците по делото с подкупа са получили и призовки за нови обвинения, с които ще се запознаят в сряда.

https://frognews.bg/novini/petar-kardjilov-frog-organizirana-prestapna-grupa-prati-ivancheva-aresta.html

Предишна статия

БОЕЦ иска отстраняването на Иван Гешев и Пламен Георгиев

Следваща статия

Ген. Григоров за Фрог: Мутри задържаха кметицата на ”Младост”

Други интересни