К. Костадинов: ГЕРБ и т. нар. патриоти създадоха режим, който е много по-страшен и античовешки от комунистическия…

Автор: Няма коментари Сподели:

Полицайка с маска/бурка/, запушва устана на Десислава Иванчева, докато моли за адвокат

В момента, в който окованата жена се обръща към журналистите с викове: ”Нямам адвокат, извикайте адвокат”, една маскирана полицайка ѝ запушва устата. 

Ние не знаем дали арестуваната кметица е виновна или невинна, но цяла България видя бруталния фарс, който се разигра в центъра на София, и който след това ще ни струва скъпо в съда в Страсбург. Но няма да е за първи път да плащаме за произвола на ГЕРБ и т. нар. патриоти, нали? 

Аз лично направих за себе си следния извод – всеки ден преди да тръгна с колата ще карам някой случаен минувач да отваря багажника. Ако намери торбичка, чанта или куфар, които не съм слагал аз, казвам му да ги прибира и чак тогава запалвам колата. Поне ако ще ми правят постановка да ме обвинят, че съм давал, а не че съм вземал подкуп. 

Не знам дали осъзнавате, но ГЕРБ и т. нар. патриоти създадоха режим, който е много по-страшен и античовешки от комунистическия. 

Един ден ще трябва да приемем закони, които да са по модела на законите за денацификация, приети в Германия след Втората световна война – ГЕРБ и т. нар. патриоти се обявяват за престъпни организации и започва процес на дегербефикация на България и съдене на основните лидери на управляващия в момента престъпен режим.

               Лидерът на партия „Възраждане” Костадин Костадинов, Фейсбук

https://frognews.bg/politika/kostadinov-gerb-nar-patrioti-sazdadoha-rejim-koito-mnogo-strashen-antichoveshki-komunisticheskiia.html

Предишна статия

АБСОЛЮТЕН СКАНДАЛ!…ПРЕДМЕТЪТ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО ГО НЯМА!

Следваща статия

КОЛКО ПАРИ ИМА ДА ВЗЕМА МЕДИЦИНСКИЯТ ЦЕНТЪР?

Други интересни