Иван Петров адвокат, прокурор на столична апелативна прокуратура /1995 -2008/ казва…

Автор: Няма коментари Сподели:

Дани Алкатраза бил съкилийник с Едмон Дантес, но не успял да се вмъкне навреме в чувала, затова единият станал граф, а Дани само предЦедател!

иван петров                                                     Иван Петров                http://afera.bg       

  

  1. Айнцу, цвайцу ДРЪН 

    Весело се живее в нашата Родина! Като в приказка!
    Докато ни управляват приказни герои, като Винету, Лъчо мозъка, Гошо тъпото, Ви ай айката (VII), Дани графа винаги ще е весело!
    Имаше една фризьорка, Нина от Видин, дето стана министър на културата, която много харесваше композитора Златю Бояджиев, а на театъра „Стефан Македонски“ викаше „Стефан Софиянски“.
    Веждичката пък харесваше друг композитор – Достоевски. Според главния мултак на републиката, който каза „Господ ми е колега“, Иван Вазов е от Карлово. После пък покани покойната Гена Димитрова да пее на концерт в Русия.
    Цвета виетнамката пък поздравяви герберите в Търговище със „Скъпи разградчани“.
    ПреЦедента Роско със стаж на тираджия пък поздрави Вацлав Клаус с „Уважаеми господин президент, уважаеми дами и господа от Полша, ъъъ ЧехоСЛОВАКИЯ“. Е третия път нацели държавата с Чехия.
    ЛилитУ пък твърдеше, че Индира Ганди е мъж и после разположи 2000 машини на 2500 опорни пункта.
    Според Класната Цецка – Русия е световна столица а Брюксел държава, членка на ЕС и НАТО. Преди това се снимаше с „някви баби“. После цъфналата герберка чула, че Пената казваше „Борис ТРИ“, и тя повтаряше след него „Цар Борис Три“.
    Някой пък се обаждал по телефона като набирал ЕГН-то на човека.
    Един еврейски натовец, се тюхкаше как може евреите да оставят този бизнес с продажбата на статуи на Исус и апостолите на италианците. Все пак Исус бил евреин.
    Световната ядрена енергетичка Фидосова пък доказа нагледно с кртинки как от водата може да се добива ядрена енергия- като електрона се приближи към ядрото и го разцепва на две.
    Май заради такива като тези на един посланик, бивш голям прокурор като му звъняха по телефона каваше „Тук е плод и зеленчук“ и “ повече ла.но мръсно да не ми звъниш щото ще ти е.ъ пу..ата майчина“. Макар че и ПАПАгала – Винету казваше, ай отГуваря ти да та Е.ъ.
    Ох майко моя, Родино мила.
    Прав беше Нейчо със своето „Егати държавата щом аз съм й вицепремиер“.

  2. БЕЗБОЙКО 

    ТО НЕ БЯХА МИНИСТРИ СРЕЩНАТИ ПО СПИРКИТЕ ТО НЕ БЯХА ГЛ. ПРОКУРОРИ С НЕОПРЕДЕЛЕН ПОЛ ТО НЕ БЯХА МИНИСТРИ НА ОБРАЗОВАНИЕТО НЕБЪЛГАРИ КАЛИНКИ В ЗЕМЕДЕЛИЕТО С ФАЛШИВИ ДИПЛОМИ ТО НЕ БЯХА ……..

    ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ХИЛЯДИТЕ ИЗСЕЧЕНИ ДЪРВЕТА ПО ГРАДОВЕТЕ ТО НЕ БЯХА АСВАЛТИ И САНИРАНЕ ТО НЕ БЯХА ПАТРИОТИ С ПО ШЕСТ ПРИСЪДИ СТОЯЩИ НА ТАПЛО ВМЕСТО В ЗАТВОРА В НС ТО НЕ БЯХА БЕЗЧИНСТВА И ОГРАБВАНЕ НА РОДИТЕЛИТЕ НИ ПО СЕЛАТА ТО НЕ БЯХА КОСТЮМАРИ ХОДЕЩИ ПО ЛЕКАРСКИ КАБИНЕТИ РЕКЛАМИРАЩИ ОТРОВИТЕ КОИТО ПРЕПИСВАТ НА ХОРАТА ТО НЕ БЯХА ОТРОВИТЕ С КОИТО ЗАЛИВАТ ХИПЕРМАРКЕТИТЕ И УНИЩОЖАВАТ ВСИЧКИ НАС .

    И ЗА ВСИЧКАТА ТАЯ ПОМИЯ НИТО ЕДИН НЯМА В ЗАТВОРА. НИТО ЕДИН ПРЕСТЪПНИК А ВСЕКИ ЧАС В БЪЛГАРИЯ УМИРАТ 9 ЧОВЕКА. КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА ТЪРПИМ ????????

                                                                                                 http://afera.bg   

Предишна статия

… все още сме живи!!!

Следваща статия

КАЗАХ ЛИ ТИ АЗ …

Други интересни