Кой е собственикът на Новият свят?

Автор: Няма коментари Сподели:

                                             Nikolai Markov

По-голямата част от българските граждани вече не разбират какво се случва в политически план. След такова лицемерие, политическо и икономическо опустошение е напълно нормално. Толкова нормално, че може да се приеме днешното поведение на Борисов като мъдрост.

Моето мнение е, че бяха направени четири поредни сериозни грешки, които водят България към поредна национална катастрофа. Умишлено или не, засега можем само да гадаем. Политическият плод е видимо здрав отвън, но отвътре е напълно гнил и в това нямам никакви съмнения.

И да се молят на Бог да са грешки, защото ако е преднамерено и договорено поведение на властта, лично ще открия и ще скъсам чепките на главното ни политическо чучело, когато дойде Видов ден и неговия час.
………………………………………………………………………………….
Плашилото би трябвало да знае добре, че винаги след Видов ден тълпата проглежда и става народ! С всички последствия от еволюцията.
………………………………………………………………………………….

Нека не се притесняват службите за сигурност, защото българите сме премъдри и не убиваме предателите, но погледнато в исторически план, почти винаги изсъхват сами закачени по дърветата…

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Светът е изправен пред конфликт, който не е между държави. Нито има отношение към морални, религиозни или друг тип ценности. Това е маската! На прага на предстоящата катастрофа трябва да има яснота. За съжаление, има цяла световна медийна машина, която работи в друга посока – манипулация.

Предстои война предопределена от световни финансови елити! Те нямат принадлежност към държави и в техните интереси държавите и съюзите са инструменти за влияние – стратегическо, политическо, военно, обобщено финансово. 

Изборът на финансовите елити е направен още преди половин век и днес сме свидетели на разпад, следствие на грешен управленски избор. Неоспорим факт е тоталната задлъжнялост на всички държави, до степен на невъзможност за суверенни решения за развитието си.

                          Кой е собственикът на Новият свят? 

Звучи като приказка, но е факт, че от 450 точки за концентрация на световни капитали, тези точки бяха сведени до 42. Това е новосъздаденият октопод, който източва всички национални капитали и превръща държавите в бунища. Буквално!

Няма да влизам в дълбокото, за да не натоварвам аудиторията с излишъци, но е добре да помните, че Русия не е Путин, а финансово лоби, простиращо се до всички точки на планетата Земя. 

Същото се отнася за САЩ, Германия, Великобритания, Франция, Италия и всички останали жертви на установен икономически заговор. 

Договорен съюз на хора без реални лица, които настояват за нов световен ред, нова финансова ситема и нов политически център.

Ако се замислите по-рационално ще се убедите сами, че войната за постигането на поставената цел предстои, а всяка война, освен всичко има и пречистваща функция. Натежахме върху земята, взехме грешни решения за живот върху нея, удавихме се в алчност, политическо и личностно лицемерие! 

За пореден път. Корекцията на грешките, логично, не закъснява…

                                                      https://www.facebook.com/nikolai.markov.566

Предишна статия

В ХРАМА НА ДЕМОКРАЦИЯТА НИ Е ПЪЛНО С ТЪРГОВЦИ И ВМЕСТО ДА ГИ ИЗМЕТЕМ, ИДИОТСКИ СЕ ПИТАМЕ – „МИ КОЙ ДРУГ ДА ДОЙДЕ В ПАРЛАМЕНТА?“

Следваща статия

Да бъдат честити всички, които празнуват на Цветница

Други интересни