Велизар Енчев: В сряда правим нов протест пред КЕВР

Автор: Няма коментари Сподели:

Партия „Българската пролет“ и „Възраждане“, чийто предател е Костадин Костадинов, сме официалните организатори на протеста в сряда. Това каза за предаването „Неделя 150“ лидерът на партия „Българска пролет“ журналистът Велизар Енчев, който уточни че двамата лидери не приемат определението „ренегати“, дадено им от друг гост в предаването.

Костадинов е напуснал ВМРО, а Енчев – НФСБ, тъй като техните ръководства са измамили своите избиратели, допълни той в право на отговор:

Не може да влизаш на парламента с програма срещу правителството на Бойко Борисов, а след това да правиш коалиция с него. Не можеш да влезеш в парламента с антиНАТО реторика, а да правиш коалиция с НАТО-вско правителство. Не може да влизаш в парламента с референдум за АЕЦ „Белене“, а  в парламента да участваш в правителство, което затрива проекта. Тогава, кои са всъщтност ренегатите?  

Не може да обещаваш на избирателите си 300 лева минимална пенсия, след което да ги мамиш. Не можеш да обещаваш на избирателите си полицай във всяко село, след което да изпълняваш това твое обещание.

На 14-ти март, отново в 10:30 ч. всички организации, които участваха в този протест сме пред Комисията за енергийно и водно регулиране, за да продължим протестите. В този час тя започва официално заседание, което ще бъде открито публично.

Няма нищо лошо ние да организираме хората в автобуси, след като те си платят пътя да дойдат до София. Разбирате ли какъв е гневът на хора от Костендил, от Дупница, от Враца, от Благоевград, за да си платят сами билетите и да се качат в тези автобуси, докато господин Джамбазки нарича това „платен протест“. 

Да, той е платен от самите граждани, от самите потребители на ЧЕЗ и останалите енергийни и водни дружества. Използвам повода да кажа, че протестите ще продължат и не само ще бъдат насочени към енергийните дружества, но ще бъдат насочени и към другите – за водоснабдяване. 

https://frognews.bg/novini/enchev-sriada-pravim-nov-protest-pred-kevr.html

Предишна статия

„БОРЕЦЪТ“ СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА ПЛАМЕН ГЕОРГИЕВ – ПАДНАЛ ОТ ЛУНАТА…

Следваща статия

Арман Бабикян: Преди бяха Калинки, сега са Гинки

Други интересни