„БОРЕЦЪТ“ СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА ПЛАМЕН ГЕОРГИЕВ – ПАДНАЛ ОТ ЛУНАТА…

Автор: Няма коментари Сподели:

По бтв, ококорен, ама ококорен, с „честни сини очи“, „новият“ „борец“ срещу корупцията не знаел, не бил чувал, не бил разбрал и не бил работел по СРС –то с Бойко Борисов и Мишо Бирата. Т.е. работел, имало такъв разговор, ама на него не пишело името на премиера, ами само телефонния му номер. Ако знаел, че бил на Бойко Борисов, той щял да обърне внимание, ама как бе, наистина щял да обърне внимание… Обаче Бойко Борисов в СРС-то бил „неизвестно лице“. Колко такива ги имало, ехееее, в СРС-тата…

Който разбирал от СРС, той щял да разбере как „борецът“ против корупцията нищо не знаел и затова не бил „разработвал“… И всичко било „фалшива новина“, ако много искате да знаете пък.

Сега щял да ги разследва всичките, рече „борецът“, щели да бъдат задържани хора „според парите им“. И експертите му щели да бъдат независими, щото той ги познавал и бил работел с тях, а пък ако не го били избрали, щял да се върне да работи като прокурор, ох, объркахме се от тия цацаратори….

Изключително важно било да бъде спряна корупцията в съдебната система. И скоро щяло да има такива лица, задържани за корупция.

Тоя „борец“ май си „вярва“. Че във Варна, например, трябва да бъдат задържани 85% от цялата съдебна околия, например. Да не говорим за ВЪРХА НА ПРОКУРАТУРАТА, ВЪРХА НА ДЪРЖАВАТА И ВЪРХА НА ОСОБЕНАТА ФОРМА НА ГЛАВАТА.

„Борецът“ обаче бил потресен колко лъжи били изговорени в парламента при избирането му, щото него и органа му много го уважавали. Най-вече дипломатите. Какво ни интересува уважението на дипломатите, не стана ясно.

Спираме, щото вече даже не е трагикомично.

Отвратително е.

Afera.bg                         http://afera.bg

Предишна статия

“Ди Велт”: Рано е за евро в България! Русия контролира една четвърт от българската икономика, пише изданието

Следваща статия

Велизар Енчев: В сряда правим нов протест пред КЕВР

Други интересни