Арман Бабикян: Преди бяха Калинки, сега са Гинки

Автор: Няма коментари Сподели:

На снимката: Арман Бабикян, Велислав Минеков, Емил Мечикян 

Преди бяха Калинки, днес са Гинки – това „явление” винаги е съществувало. Дали си сменя името няма никакво значение. 

Няма Гинка без министър-председател зад гърба й и няма министър-председател без съпрузите на Гинка зад неговия гръб. Това заяви специалистът по политически ПР Арман Бабикян, предаде репортер на БГНЕС. 

Пред централата на политическа партия ГЕРБ в столицата днес се провежда интересен семинар. Там под открито небе и щедро слънце лекции на тема: 

„Как да срещнем своята Гинка в живота (семинар за мъже)” четат: архитект Емил Мечикян, професор Велислав Минеков, адвокат Николай Хаджигенов и други видни специалисти по гинкопридобиването”. 

Според Арман Бабикян чрез шегата някой може и да разбере, че Гинки в България винаги е имало. 

„Преди са се наричали Калинки, преди се наричаха суджуци, преди това се наричаха „дрийм тийм”, преди много години се наричаха „депутатски кюфтета”. Тоест, явлението го е имало винаги. Това дали си сменя името няма никакво значение. 

„Няма Гинка без министър-председател зад гърба й и няма министър-председател без съпрузите на Гинка зад неговия гръб. Това е системата, за която преди малко чухте научна разработка, така че семинарът е много полезен и всички, които искат да постигнат успех в нашата високоморална среда, трябва се съобразява с научните достижения и с практиката в България”, посъветва Бабикян. 

Гинка е нарицателно. Не става дума за физическото лице, а става дума за нарицателното, което дава образа и начина за успех в нашата страна. 

Тук не става дума за добро обучение, не става въпрос за трудолюбие, нито за талант.

 Става въпрос за това кой зад кого стои и кой над кого стои, за да може да вземе това, за което другите не могат да мечтаят, заяви още Арман Бабикян. 

В началото на „семинара на открито” Емил Мечикян представи основните според тях принципи, които ще помогнат да срещнете своята Гинка в живота.

 „Те са разработени отдавна – в края на 50-те и началото на 60-те години на миналия век от социалния антрополог Едуард Банфийлд на база изследване на обществото в Южна Италия, чиито мъже още тогава са осъзнали необходимостта от обучение по темата”, обясни Мечикян. 

Сред принципите е и този: 

„За да срещнете своята Гинка в живота, не трябва да съдействате на интересите на групата или общността, освен ако нямате лична изгода да го правите”. 

С други думи, основният мотив на вашите действия трябва да бъде краткосрочната материална изгода.

 „Основното е мечтата, мечтата да имаме една наша, своя Гинка. И аз наистина съм се замечтал, тъй като ми омръзна от тежкия труд, който работя, но ако срещна моята Гинка, бих предпочел нещо по-съществено, отколкото някакво енергоразпределително дружество. 

Примерно, бих желал моята Гинка да ми донесе Козлодуй, не е ли възможно да бъде приватизиран, ТЕЦ-овете в Марица… По този начин аз ще продавам на другата Гинка и това ще бъде някак си далеч по-голяма сигурност в моя живот, отколкото само някакво дружество”, обясни професор Велислав Минеков. 

След това в същия дух продължи: „В България няма никаква корупция, България няма служби, които да следят подобни покупки и продажби, така че е елементарно и аз се надявам да се случи”.

 „Ние Гинка я срещаме навсякъде. В Народното събрание има 240 Гинки, в Министерски съвет има Гинка, на другия адрес на „Дондуков” има Гинка. 

Случайно, ако не е Гинка е Калинка или нещо друго от сорта. 

В смисъл корупцията е повсеместна, навсякъде.

                Това е. 

Всичко е Гинка или е „кой”, или е нещо друго – все е тая”, допълни адвокат Николай Хаджигенов.

                  Прочети още на:              http://www.bgnes.com/bylgariia/politika/4572826/

Предишна статия

Велизар Енчев: В сряда правим нов протест пред КЕВР

Следваща статия

Илиян Василев: Сидеров ще свали правителството – Москва даде заповед

Други интересни